Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11014-702
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 7 rész

14890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Supreme Slim spiccbot - A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.
Cikkszám: 11014-702
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 7,00 m
Súly: 372 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

Energo Team Supreme Slim spiccbot

Az Energo Team Supreme Slim spiccbotjánál a vékony blankra lett helyezve a hangsúly. A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

A Supreme széria eddig se volt túl vastag és nehezen kezelhető variáns, de méreteiből még mindig lehetett faragni, elkészítve a Slim változatot, mely lényegesen karcsúbb elődjénél.

A blankok legvastagabb átmérői a következőek, hosszúságuk függvényében:

- 4 m: 18 mm

- 5 m: 20 mm

- 6 m: 22 mm

- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Emellett a bot karakteréből adódóan, említést érdemel a spiccbot gyorsasága, reagálóképessége is.

Az úszó jelzésekor bekövetkező kapásokra, nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk. Minél gyorsabb a spicc, annál korábban lehet eszközölni az akasztást, nem lekésve a finom kapásokról, így a sikeres fogások számát könnyedén megnövelve.

Gyors karakterű bot lévén, a Supreme Slim-mel akár több halat foghatunk, mint egy átlagos spiccbottal, melynek rosszabb a reakcióideje.

Anyaga IM7-es carbon, melynek köszönhető mindezen felsorolt karakterjegyek összessége, plusz a megfelelő erőtartalékok megléte is. A keszegek mellett, aki 2-3 kilós pontyok megfogására is szeretné használni, nyugodtan visszavághat az utolsó tagból, majd begumizva, e példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, mindezt egy kedvező ár-érték aránnyal fűszerezve.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot' egy olyan termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legmodernebb technológiával gyártották, így garantáltan tartós és megbízható.

A bot hossza 700 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságra is elérjenek. A bot szénszálas anyagból készült, ami nagyon könnyű, de ugyanakkor nagyon erős anyag. A bot kialakítása nagyon vékony és könnyű, így a horgászok egész nap kényelmesen tudnak vele horgászni.

A 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot' rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik a halak kapását. Az érzékenységét a legjobb minőségű anyagoknak és a kiváló technológiának köszönheti, amelyeket a gyártás során alkalmaztak.

A boton található markolat kialakítása kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges csúszások miatt. A bot tetején található spicc pedig nagyon érzékeny, így a horgászok könnyen tudják észlelni a halak kapását.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot' rendkívül könnyű, így a horgászok egész nap kényelmesen tudnak vele horgászni. A bot kialakítása és anyaghasználata garantálja, hogy a horgászok könnyedén dobhatnak és kifáraszthatják a nagyobb halakat is.

A bot kiváló minősége és megbízhatósága miatt évekig használható. Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot' egy igazi érték, amely valódi befektetésnek számít minden horgász számára.

Összességében az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot' egy olyan termék, amely garantáltan megfelel minden horgász igényeinek. A könnyű és erős kialakítása, az érzékenysége és a kényelmes fogása miatt ideális választás minden horgásznak, aki a legjobb minőséget és teljesítményt keresi a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák