Energo Team TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11067-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot, kifejezetten keszeg, kárász és kisebb pontyok horgászatához. A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől.
Cikkszám: 11067-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 180 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot

A horgászat alfája a spiccbotozás! Itt tanuljuk meg, hogyan kell besúlyozni az úszót, mi az a vízmélység, miért fontos az ereszték beállítása és mi is az a kapás. A Tevere Pole egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszeget, kárászt, és kisebb pontyokat egyaránt zsákmányul ejthetünk és olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem tud nyújtani. A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű lett. Ezen tulajdonsága kihúzva is visszatükröződik, súlyelosztása kedvező, nem orrnehéz. Akár egész napos horgászatra is alkalmas, kényelmesen kézben tartható hosszabb úsztatások során is. A nyéltag átmérők adatai:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm
Lágysága tökéletesen megfelel a keszegezéshez. A puha spiccnek köszönhetően, nem fogja kiszakítani a keszegek száját. Ajánlott zsinórvastagság 0,10-0,14 mm monofil zsinór. A vastagabb mérettel nagy eséllyel vehetjük fel a pontyok ellen a küzdelmet. 1-2 kilós példányok kirohanásait tökéletesen kidolgozza. A bot minden eleme a minőséget képviseli. Impozáns fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Zöld-ezüst stíluselemeket kapott a külsején, mely rendkívül esztétikus megjelenést ad a botnak, 1,2-1,3 mm-es stonfót válasszunk erre a botra, hossztól függetlenül. Begumizásra nem ajánlanánk, arra van más ajánlatunk a megújult kínálatból.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot egy nagyszerű választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnek hosszabb távokra és mélyebb vizekre horgászni. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig megbízhatóan használhatja majd.

A bot 500 cm hosszú, így hihetetlenül hosszú dobásokat lehet vele végrehajtani, és lehetővé teszi, hogy olyan helyekre is elérjünk, amelyeket korábban nem voltunk képesek elérni. A hosszú horgászbot előnye az is, hogy nagyobb erőt gyakorolhatunk a halra, így könnyebben lehet kifogni nagyobb halakat is.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot kényelmesen használható, és nagyon jól egyensúlyozott, így nem fáradunk el olyan gyorsan, mint más horgászbotokkal. Ez a kiváló egyensúly nagyon fontos a hosszú horgászat során, mivel segít megőrizni az egyensúlyt és a stabilitást.

A bot rendkívül érzékeny és pontos, így könnyen észrevehetjük, ha egy hal ütésre vágyik. Ez segít abban, hogy időben reagáljunk a halra, és elkerüljük annak elszökését. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot általában nagyon könnyen használható, és a kezdő horgászok is könnyen megtanulhatják, hogyan kell használni.

A horgászbot nagyon jól néz ki és nagyon könnyű, így nagyon könnyen mozgatható, amikor az ember a parton sétál vagy a vízben halad. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne egy erős, tartós és kényelmes horgászbotot, amely könnyen kezelhető, és segít abban, hogy nagyobb halakat is kifoghassunk.

Összességében, az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretne hosszabb távokra és mélyebb vizekre horgászni. A bot nagyon erős és tartós, és nagyon jól egyensúlyozott, így kényelmesen használható. Az érzékenysége és pontossága segít abban, hogy időben észrevegyük a hal ütését, és elkerüljük annak elszökését. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot egy igazán kiváló minőségű horgászbot, amely biztosan nem fog csalódást okozni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák