Energo Team TEVERE SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11067-700
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 7 rész

17990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot, kifejezetten keszeg, kárász és kisebb pontyok horgászatához. A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől.
Cikkszám: 11067-700
Súly: 312 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 7

EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot

A horgászat alfája a spiccbotozás! Itt tanuljuk meg, hogyan kell besúlyozni az úszót, mi az a vízmélység, miért fontos az ereszték beállítása és mi is az a kapás.

A Tevere Pole egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszeget, kárászt, és kisebb pontyokat egyaránt zsákmányul ejthetünk és olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem tud nyújtani.

A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű lett. Ezen tulajdonsága kihúzva is visszatükröződik, súlyelosztása kedvező, nem orrnehéz. Akár egész napos horgászatra is alkalmas, kényelmesen kézben tartható hosszabb úsztatások során is.

A nyéltag átmérők adatai:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm

Lágysága tökéletesen megfelel a keszegezéshez. A puha spiccnek köszönhetően, nem fogja kiszakítani a keszegek száját. Ajánlott zsinórvastagság 0,10-0,14 mm monofil zsinór. A vastagabb mérettel nagy eséllyel vehetjük fel a pontyok ellen a küzdelmet. 1-2 kilós példányok kirohanásait tökéletesen kidolgozza.

A bot minden eleme a minőséget képviseli. Impozáns fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Zöld-ezüst stíluselemeket kapott a külsején, mely rendkívül esztétikus megjelenést ad a botnak,

1,2-1,3 mm-es stonfót válasszunk erre a botra, hossztól függetlenül.

Begumizásra nem ajánlanánk, arra van más ajánlatunk a megújult kínálatból.

Az ENERGO TEAM márka TEVERE SPICCBOT 700 cm spicc horgászbotja minden horgász számára ideális választás lehet. A hosszú bot egyenesen a halakhoz vezet, így a horgászoknak nagyobb esélyük van arra, hogy elkapják azt a nagy halat, amelyet régóta vártak.

A bot anyaga kiváló minőségű karbon, amely rendkívül tartós és könnyű. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bot kényelmesen használható, és a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a bot kiesik a kezükből. A bot hossza 700 cm, ami azt jelenti, hogy a horgászok nagy távolságra tudnak dobni, és könnyen elérhetik a nehezen hozzáférhető helyeket is.

A TEVERE SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és megbízható. A boton található érzékeny spicc pontos és precíz horgászatot tesz lehetővé. A bot megfelelő merevséggel rendelkezik, így a horgászok még a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatják.

A horgászbot kiválóan alkalmas a folyóvizeken való horgászatra, de használható a tengeren és a tavakban is. A bot kiválóan kezeli a kisebb és nagyobb halakat is, így a horgászok bátran belevethetik magukat a kalandba, és élvezhetik a horgászat minden pillanatát.

A TEVERE SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot rendkívül könnyű, így a horgászok könnyedén mozgathatják a botot a vízben. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bot kényelmesen használható, és a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a bot kiesik a kezükből.

A horgászbot könnyen szállítható, így a horgászok bármikor és bárhová magukkal vihetik. A bot könnyen szétszerelhető, így a horgászok könnyedén tárolhatják és szállíthatják az autójukban vagy a hátizsákjukban.

Összességében az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. A könnyű és tartós bot kényelmesen használható, és garantáltan sikeres horgászatot biztosít. A horgászbot mérete 700 cm, amely ideális a nagyobb halak kifogásához. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 700 cm spicc horgászbot ideális választás a folyóvizeken, tengeren és tavakban való horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák