KAMASAKI ALPHA POLE 6M BOT

Cikkszám: EF-11006-601
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Rendelhető
7 830,- Ft (2% kedvezmény)
[7 990,- Ft helyett]

A kép esetenként illusztráció, kérjük a termék nevét és leírását olvasd el!

KAMASAKI ALPHA POLE 6M BOT
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész
Kamasaki Alpha Pole - Az Alpha egy teljesen új szériája a Kamasaki termékcsaládnak. Jellemzői közé tartoznak a modern stílusjegyek, remek kék-fekete külsővel, erre biztosan nem lesz panasz, nagyon jól néz ki a blank. A dizájn mellett anyaghsználata is minőségi, IM6-os carbon felhasználásával készült.
Cikkszám: 11006-601
Súly: 326 g
Szállítási méret: 122 cm
Tagok száma: 6

Kamasaki Alpha Pole

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a partszéli úszózásra alkalmas botcsalád is.

Az Alpha egy teljesen új szériája a Kamasaki termékcsaládnak. Jellemzői közé tartoznak a modern stílusjegyek, remek kék-fekete külsővel, erre biztosan nem lesz panasz, nagyon jól néz ki a blank. A dizájn mellett anyaghsználata is minőségi, IM6-os carbon felhasználásával készült.

Keszeg, illetve kárász horgászatához tökéletes alternatíva, a fárasztás élmény lesz vele, de a csalihalak megfogásához is remek választás csekély súlya miatt. Aki a begumizást preferálja, Ő is megtalálhatja a hosszabb változatban a számítását, egy nagyobb visszavágással fűzhető bele az 1,4-1,6-os tömör spiccgumi, mellyel a pontyokkal is felvehető a verseny.

Maximális zsinórvastagság a begumizott bot esetében 0,16 mm-es főzsinór, 0.14 mm-es előke (monofil). Ezzel az összeállítással már a termetesebb 3-4 kilós halak is megfoghatók. Ha gumizva használjuk a botot, érdemes hosszú nyelű merítőt választani a felszerelés mellé.

Gumi nélkül használva le lehet finomítani 0,10 mm-es előkéig. Így csaphatjuk be az oly sokszor finoman táplálkozó dévéreket. Rugalmassága miatt a halvesztés minimális.

Kedvező árú megoldás az úszós horgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek egyaránt.

Nem boldogulsz?
Hívj minket, szívesen segítünk!

Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés