KAMASAKI VIKING 200 cm spicc horgászbot

Készleten
Cikkszám: EF-11001-200
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 200 cm
Tagok száma: 2 rész

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11001-200
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 2,00 m
Súly: 43 g
Szállítási méret: 117 cm
Tagok száma: 2
Akció: C

Kamasaki Viking Spiccbot

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a úszós horgászatokhoz tökéletesen alkalmas spiccbot is.

A VIKING egy nagy népszerűségnek örvendő spiccbot, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Tökéletes parti kövezésen, ahol az éles tárgyak könnyen kárt tehetnek az ütődésre érzékenyebb karbon anyagokban.

A széles méretválasztékból, minden horgász igénye szerint kiválaszthatja a számára optimális, garantáltan kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Viking botot. A rövidebb változatok ideálisak csalihal fogására vagy a partközeli keszegnépség üldözőbe vételére, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A hosszabb változatokkal eredményesek lehetünk akár folyóvízen is, paducokat, jászokat kergetve vagy éppen egy mélyebb bányatavon, ahol a begumizott bottal a pontyok ellen vehetjük fel a harcot. Ebben az esetben válasszunk legalább egy 2 grammos úszót, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne legyen nehézség a horgászat során.

Ideális választás kezdő horgászoknak, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni azért, hogy belekóstolhassanak a spiccbotozás szépségeibe.

A KAMASAKI VIKING 200 cm spicc horgászbot azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnek kihívások elé állni és a legnagyobb halakat is megszerezni. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A bot hossza 200 cm, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszabb dobásokat végezzen. Ez a hosszúság különösen akkor előnyös, amikor a horgász olyan helyen horgászik, ahol a halak messzebb vannak. Ezenkívül a hosszú bot lehetővé teszi a horgásznak, hogy nagyobb területet fedjen le a vízben, ami növeli a sikeres halászat esélyét.

A KAMASAKI VIKING 200 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas mind a folyóvízi, mind pedig a tengeri halászatra. Az erős és stabil bottest lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb halakat is fárasztás nélkül kifogjon. A bot kialakítása különös figyelmet szentel a kényelemnek is, így a horgász hosszabb ideig is használhatja a botot anélkül, hogy fáradt lenne.

A KAMASAKI VIKING 200 cm spicc horgászbot a legújabb technológiával készült, amely lehetővé teszi a bot precíz vezetését és irányítását. Ez különösen fontos, ha a horgász olyan helyen horgászik, ahol a víz mozgása nagyobb. A bot segítségével a horgász könnyebben irányíthatja a csalit és a horogat, és így növelheti a sikeres halászat esélyét.

A KAMASAKI VIKING 200 cm spicc horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretnek kihívások elé állni és a legnagyobb halakat is megszerezni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A hosszú bot lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb területet fedjen le a vízben, ami növeli a sikeres halászat esélyét. A bot precíz vezetése és irányítása lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyebben irányítsa a csalit és a horogat, és így növelheti a sikeres halászat esélyét. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely kiváló minőségű, tartós és könnyen használható, akkor a KAMASAKI VIKING 200 cm spicc horgászbot a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák