MIKADO BLADE POLE 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11011-600
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

41990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11011-600
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 6 m
Súly: 190 g
Szállítási méret: 130 cm
Tagok száma: 6
Akció: C

EnergoTeam Blade spiccbot

Csúcsminőségű spiccbot nem csak versenyhorgászoknak!

Az ET Blade Pole - spiccbot család IM12-es carbonból készült. A magas minőségű anyag teszi lehetővé, hogy a bot könnyű, ugyanakkor gerinces is legyen egyben. A közel 10 tonnával préselt carbonszálak vékony falának köszönhetően, még a 8 méteres hosszban is teljesen kecses, karcsú formát eredményez.

Markolata csúszásmentes, stabil fogást biztosít. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen tarthatjuk kézben.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

Csőspicces kialakításából következően alkalmas a begumizásra, ám az igazán termetes pontyokat, amurokat nem fogjuk megfogni vele, a bot nem erre való. Az igazi vízterület számára egy keszegekkel teli bánytó, víztározó vagy éppen nagyobb tavaink, mint a Balaton vagy a Velencei-Tó.

A horogelőke vastagságát tekintve egészen vékony 0,08 mm-es méretet is alkalmazhatunk. Begumizott pontyozás esetén az előkénk ne legyen vastagabb, mint 0,14 mm.

A MIKADO Blade Pole 600 cm spicc horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely megfelel a horgászok minden igényének. Ez a horgászbot kiválóan alkalmazkodik a legkülönfélébb horgászati ​​körülményekhez, így ideális választás mind kezdő, mind tapasztalt horgászok számára.

A horgászbot hossza 600 cm, ami azt jelenti, hogy rendkívül hosszú, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy messzebbre dobja a csalit, ezáltal megnövelve a sikeres halászat esélyét. A horgászbot anyaga kiváló minőségű, így rendkívül tartós és ellenálló. A bot kivitelezése és a használt anyagok kiváló minősége garantálja, hogy a horgászbot hosszú éveken keresztül használható lesz.

A horgászbot tervezése figyelembe veszi a kényelmes és hatékony használatot. A horgászbot ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes használatot, és a csúszásmentes markolat megerősíti a fogást. A horgászbot végén található spicc pedig biztosítja a pontosabb és hatékonyabb halászatot.

A MIKADO Blade Pole 600 cm spicc horgászbot kialakítása és anyagai lehetővé teszik a horgász számára, hogy szinte bármilyen halat fogjon. A bot nem csak erős és tartós, hanem rendkívül érzékeny is, így a horgász azonnal észreveszi, ha a hal beleharap a csaliba.

A horgászbot mérete és kiváló minősége miatt a MIKADO Blade Pole 600 cm spicc horgászbot nagyon hatékony és széles körűen alkalmazható. A horgászok széles körének ajánljuk ezt a terméket, akik különféle halakat szeretnének fogásni.

Tehát, ha egy kiváló minőségű és hatékony horgászbotot keresel, amely megfelel minden igényednek, akkor a MIKADO Blade Pole 600 cm spicc horgászbot a tökéletes választás számodra. A kiváló minőség és a praktikus kialakítás garantálja, hogy a horgászbot hosszú éveken keresztül használható lesz, és hogy minden horgászati ​​körülményekhez megfelel.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák