MIKADO BLADE POLE 700 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11011-700
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 7 rész

57990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11011-700
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 7 m
Súly: 306 g
Szállítási méret: 150 cm
Tagok száma: 7
Akció: C

EnergoTeam Blade spiccbot

Csúcsminőségű spiccbot nem csak versenyhorgászoknak!

Az ET Blade Pole - spiccbot család IM12-es carbonból készült. A magas minőségű anyag teszi lehetővé, hogy a bot könnyű, ugyanakkor gerinces is legyen egyben. A közel 10 tonnával préselt carbonszálak vékony falának köszönhetően, még a 8 méteres hosszban is teljesen kecses, karcsú formát eredményez.

Markolata csúszásmentes, stabil fogást biztosít. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen tarthatjuk kézben.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

Csőspicces kialakításából következően alkalmas a begumizásra, ám az igazán termetes pontyokat, amurokat nem fogjuk megfogni vele, a bot nem erre való. Az igazi vízterület számára egy keszegekkel teli bánytó, víztározó vagy éppen nagyobb tavaink, mint a Balaton vagy a Velencei-Tó.

A horogelőke vastagságát tekintve egészen vékony 0,08 mm-es méretet is alkalmazhatunk. Begumizott pontyozás esetén az előkénk ne legyen vastagabb, mint 0,14 mm.

A MIKADO Blade Pole 700 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely garantálja a nagyszerű horgászélményt. A hosszú horgászbot 700 cm hosszúságú, amely lehetővé teszi, hogy a horgászatot magasabbakból és távolabbra végezhesd, így könnyebben elérheted a nehezen hozzáférhető helyeket is.

A spicc botok általában azért népszerűek, mert nagyon érzékenyek, így a legkisebb halmozgásokat is észreveszed. A MIKADO Blade Pole 700 cm spicc horgászbot még ennél is tovább megy, mivel egyedülálló áttörő technológiát használ, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy még jobban érezze a halak mozgását a vízben.

A horgászbot anyaga nagyon erős és tartós, így biztosítva van a bot hosszú élettartama. A bot anyaga karbon, amely könnyű súlyú és nagyon rugalmas, ami segít abban, hogy a horgászat során a horgászbotot könnyen kezelni lehessen. A bot a karbon anyaga miatt nagyon erős, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatod vele.

A MIKADO Blade Pole 700 cm spicc horgászbot mindenféle horgászathoz használható, legyen az süllő, ponty vagy akár harcsa horgászat is. A bot rendkívül sokoldalú, és számos különböző horgászati ​​technikához használható. A hosszú horgászbot nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható.

A termék előnyei között említhető még, hogy a MIKADO Blade Pole 700 cm spicc horgászbot nagyon könnyű szállítani és tárolni. A horgászbot könnyen széthúzható és összerakható, így egy kompakt méretű eszközzé alakítható, amely könnyen elfér a horgászcsomagban vagy a kocsiban.

Összességében a MIKADO Blade Pole 700 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki szeretne nagyobb halakat fogni, vagy csak élvezni akarja a horgászatot. A bot kiváló minőségű és megbízható, és garantálja a nagyszerű horgászélményt. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely sokoldalú és könnyen használható, akkor a MIKADO Blade Pole 700 cm spicc horgászbot a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák