MIKADO BLADE POLE 800 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11011-800
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 800 cm
Tagok száma: 8 rész

72990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11011-800
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 8 m
Súly: 439 g
Szállítási méret: 150 cm
Tagok száma: 8
Akció: C

EnergoTeam Blade spiccbot

Csúcsminőségű spiccbot nem csak versenyhorgászoknak!

Az ET Blade Pole - spiccbot család IM12-es carbonból készült. A magas minőségű anyag teszi lehetővé, hogy a bot könnyű, ugyanakkor gerinces is legyen egyben. A közel 10 tonnával préselt carbonszálak vékony falának köszönhetően, még a 8 méteres hosszban is teljesen kecses, karcsú formát eredményez.

Markolata csúszásmentes, stabil fogást biztosít. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen tarthatjuk kézben.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

Csőspicces kialakításából következően alkalmas a begumizásra, ám az igazán termetes pontyokat, amurokat nem fogjuk megfogni vele, a bot nem erre való. Az igazi vízterület számára egy keszegekkel teli bánytó, víztározó vagy éppen nagyobb tavaink, mint a Balaton vagy a Velencei-Tó.

A horogelőke vastagságát tekintve egészen vékony 0,08 mm-es méretet is alkalmazhatunk. Begumizott pontyozás esetén az előkénk ne legyen vastagabb, mint 0,14 mm.

A MIKADO Blade Pole 800 cm spicc horgászbot a távoli és nehéz horgászatok megbízható társa. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és azonnal felkelti a horgászok figyelmét a megjelenésével. A horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb méretű halak horgászatára, és nem fog csalódást okozni a horgászoknak.

A MIKADO Blade Pole 800 cm spicc horgászbot hossza 8 méter, ami lehetővé teszi a horgászat nagyobb távolságokból való végzését. A horgászbot rendkívül könnyű, így a hosszú, fárasztó horgászatok során sem jelent terhet a horgászok számára. A horgászbot gördülékeny mozgást és pontos vezetést biztosít a horgász számára, ami lehetővé teszi a pontosabb dobásokat, és jobb eredmények elérését.

A MIKADO Blade Pole 800 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas a folyók, tavak, és tengerparti horgászatokra is. Az erős és masszív kialakításának köszönhetően a horgászbot kiválóan ellenáll a nehéz körülményeknek, és biztosítja a horgászok számára a stabilitást és a biztonságot a horgászat során. A horgászbotot könnyen kezelhetővé teszi a tapadásmentes markolat, amely biztosítja a jobb fogást a horgászok számára.

A MIKADO Blade Pole 800 cm spicc horgászbot kimagaslóan tartós, és a hosszú élettartamot biztosítja a horgászoknak. A horgászbot kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérülésnek. A horgászbot széles körű használatot tesz lehetővé, és megfelel azoknak a horgászoknak, akik a legnagyobb kihívásokat keresik.

Összességében a MIKADO Blade Pole 800 cm spicc horgászbot a horgászok számára egy megbízható és tartós eszköz, amely alkalmas a távoli és nehéz horgászatokra. A horgászbot nagyszerű minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérülésnek. A horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb méretű halak horgászatára, és a hosszú élettartamot biztosítja a horgászoknak. A MIKADO Blade Pole 800 cm spicc horgászbot a horgászatok során kiváló partnereként szolgál, és garantáltan nem fog csalódást okozni a horgászoknak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.84

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák