CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13390-376
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 375 cm
Tagok száma: 2 rész

19490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Neo Spod bot - A CXP Neo széria legújabb tagja, a 3,75 méteres Spod 2 részes horgászbot. Akár kiemelten a távoli parti etetés eszközlésének eleme. Kifejezetten etetésre, rakétázásra, spombozásra lett kifejlesztve, de parittyázni is tökéletes alkalmatosság. Az erőssége 5 libra, így a legnagyobb méretű rakéta is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele.
Cikkszám: 13390-376
Dobósúly: 5 lbs
Hossz: 375 cm
Súly: 414 g
Szállítási méret: 195 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Carp Expert Neo Spod 5 lbs

A CXP Neo széria legújabb tagja, a 3,75 méteres Spod horgászbot. A modern pontyhorgászat elengedhetetlen kelléke a pontos etetés. Erre több módozat a horgászok rendelkezésére áll.

Történhet akár csónakkal, etetőhajóval vagy bojlis horgászoknál dobócsővel is. De a parti horgászok sokszor az etetési távolságok miatt nehézségbe ütközhetnek. Erre nyújt tökéletes megoldást ez a Spod bot, ami az akár távoli parti etetés eszközlésének eleme. Kifejezetten etetésre, rakétázásra, spombozásra lett kifejlesztve, de parittyázni is tökéletes alkalmatosság.

Az erőssége 5 lbs, így a legnagyobb méretű Spomb is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele. Anyaga IM10-es minőségi carbon, mely karaktere miatt pontos, és kiemelten fontos, távoli dobásokat tesz kivitelezhetővé. Zsinórunk tökéletes siklását, a 50 mm-es keverő és a további Sic betétes gyűrűk garantálják.

A dobások kellő erőkifejtéséhez, az orsótartó és nyél vége közötti távolság 60 cm, masszív fogást biztosítva. Kiváló alkalmatosság parti etetéshez, tapasztalattól függetlenül minden horgász részére ajánljuk.

A nyári meleg időszak felszíni pecáihoz is jó társ lehet, mikor a felhőképzés a cél spombunk által.

A CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbot egy kiváló minőségű termék, melynek használatával a horgászok egy teljesen új szintre emelhetik a spod horgászatot. Ez a bot tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki szeretne kiemelkedő eredményeket elérni a spod horgászat terén.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgászbotnak az, hogy rendkívül könnyű. Ennek köszönhetően a horgászok számára sokkal kényelmesebb a használata, és nem fáradnak el olyan hamar, mint egy nehezebb bot esetében. Emellett a CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbotot úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen, így a horgászok akár órákig is tudnak vele horgászni anélkül, hogy fáradtak lennének.

Ez a horgászbot rendkívül erős és tartós is. A CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbotot úgy tervezték, hogy ellenálljon a legnehezebb terheléseknek is, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy hosszú távon is használhatják. Emellett a CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbot nagyon jól reagál a terhelésekre, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak vele dolgozni.

Az általános méretei tekintetében a CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbot egy 375 cm hosszú bot, amelyet a horgászok könnyen és kényelmesen tudnak használni. Emellett a bot 5LBS-os hajlékonysággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan dobjanak a távoli helyekre is.

Összességében a CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbot egy kiváló minőségű, könnyű és erős horgászbot, amelynek használatával a horgászok kiemelkedő eredményeket érhetnek el a spod horgászat terén. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a horgászbot hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt majd nekik, és segíteni fog abban, hogy még nagyobb és nehezebb halakat fogjanak. Ha egy olyan horgászbotot keresel, amely segíteni fog abban, hogy jobb eredményeket érj el a spod horgászat terén, akkor a CARP EXPERT NEO SPOD 5LBS 375 cm spod horgászbot az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák