CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13390-375
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 375 cm
Tagok száma: 2 rész

31990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13390-375
Dobósúly: 5,0 Lbs
Hossz: 3,75 m
Súly: 475 g
Szállítási méret: 193 cm
Tagok száma: 2

Carp Expert Spod bot

A folyamatos piackutatással egybekötött többéves fejlesztés eredménye a Carp Expert széria, melynek összes terméke kimondottan a pontyhorgászoknak készül.

A Carp Expert Spod 3,75 méter hosszú 5 lbs botját főként etetőrakéta, ill. parittya használatához fejlesztették ki. Első ránézésre látszik robosztus kialakítása, kézben tartva a súlyán, és az akcióján is érezzük hogy a bot nem a hétköznapi pontyozó botokhoz hasonló.

Ennél a modellnél nem elsődleges szempont a súly kérdése, hiszen a horgászat folyamán nem tartjuk végig kézben, ebben az esetben a rugalmasság és a terhelhetőség volt a domináns.

Az IM12-es karbon egy kevlár szövést kapott, rugalmasságát, akcióját nagymértékben segíti. A 3,75 m-es hosszúság már önmagában elegendő egy nagyobb dobás kivitelezéséhez, hát még ha ez a hossz egy 5 lbs-as (megközelítőleg 200 gr) dobósúllyal párosul. Nagyobb távolságú horgászatoknál nélkülözhetetlen az etetés, amit rakétával, vagy parittyával oldhatunk meg.

Ezek használatakor érdemes egy erős dobóelőkét kötni, mert a bot akciója rendkívül erős, így a vékonyabb előkéket a dobáskor eltépheti.

Sőt, ezeken a modelleken az alsó keverőgyűrű is 50-es méretű, mely garantáltan elősegíti egy jól megválasztott orsóval a legnagyobb távolságok leküzdését.

De a botot sikerrel használhatja az is, aki hazai viszonylatban keres harcsázni fenekező botot. Ehhez is tökéletes választás a Carp Expert Spod

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot' egy olyan termék, amely megfelelő választás lehet minden olyan horgász számára, akik szeretnének hatékonyabbá és eredményesebbé tenni a spodozást. Ez a bot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok igényei szerint fejlesztettek ki, így a bot minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a horgászoknak szükségük van.

A CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot egy könnyű, de erős bot, amelyet kényelmesen lehet tartani a kezében. A bot hossza 375 cm, ami azt jelenti, hogy könnyen elérheted a távoli pontokat is. A spodozás során az egyik legfontosabb szempont a bot stabilitása, amelyet a CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot biztosít. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos dobást, és a pontosság növeléséhez hozzájárul az is, hogy a bot 2 részből áll, amelyek könnyen összeszerelhetők.

A CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek garantáltan hosszú élettartammal rendelkeznek. A bot anyaga szénszálas, amelynek köszönhetően a bot tartós és könnyű. Az anyagok minősége biztosítja a bot stabilitását, amelyre a spodozás során szükség van.

A CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok igényei szerint fejlesztettek ki. A bot kialakítása és anyagai lehetővé teszik a hatékonyabb és eredményesebb spodozást. A bot kialakítása és anyagai lehetővé teszik a hatékonyabb és eredményesebb spodozást. A bot tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fogásához is, amelyeket a spodozás során könnyen és gyorsan lehet kifogni.

A CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok szem előtt tartásával fejlesztettek ki. A bot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek garantáltan hosszú élettartammal rendelkeznek. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos dobást, és a pontosság növeléséhez hozzájárul az is, hogy a bot 2 részből áll, amelyek könnyen összeszerelhetők. A CARP EXPERT SPOD 5LBS 375 cm 2 részes spod horgászbot tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki hatékonyabbá és eredményesebbé szeretné tenni a spodozást.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák