CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12565-375
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 375 cm
Tagok száma: 3 rész

13990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12565-375
Dobósúly: 5 lbs
Hossz: 3,75 m
Súly: 495 g
Szállítási méret: 130 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Carp Hunter Spod bot

Az etetés pontosságán nagyon sok múlik, így van ez a bojlis módszer esetén is!

Az 5 librás bot 200 gramm körüli dobósúlya méltán árulkodik óriási terhelhetőségéről. Hatalmas kéttalpas gyűrűi és szivacsos markolata és orsótartójának mérete erőt, tekintélyt sugároz. A kezdő horgászok is bátran próbálkozhatnak a hosszú és pontos dobások elsajátításában, merjük állítani, ezzel a bottal végzetes hibát nem lehet elkövetni.

A 3,75 méter hosszú bot háromrészes kialakítása könnyű szállítást tesz lehetővé.

Használjuk bátran spombbal, rakétával az adott dobósúly határon belül. Parittyázásra is tökéletesen alkalmas. Főzsinórnak válasszunk egy monofil 0,30-as vastagságút, 0,35-ös fonott dobóelőkével. A dobóelőkéből tegyünk fel legalább 20 métert, hogy elkerüljük a dobás közbeni szakadásokat a kötésünknél.

Ha azonban úgy döntenénk, hogy a kapitális ragadozókat vesszük célba, bátran tegyünk fel fonott zsinórt végig, mellyel méltó ellenfelei lehetünk a nagyméretű harcsáknak és a gigantikus csukáknak is.

A CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a profi horgászok is használnak. Ez a horgászbot különösen alkalmas a nagy távolságú etetésre, és lehetővé teszi a halak pontos célzását. A hosszú horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok messzebbre dobjanak, mint a hagyományos botokkal.

A CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot kiváló minőségű alapanyagokból készült, és rendkívül tartós. A bot karcsú kialakítása és a könnyű súlya miatt a horgászok kényelmesen tudnak vele dolgozni. A bot anyaga karbon, amely kiválóan ellenáll a horgászat során jelentkező igénybevételnek.

A CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot nagyon erős, és lehetővé teszi a nagy terhelések kezelését. A bot 5 fontos súlya lehetővé teszi a nagyobb halak megbízható fogását. A bot hossza 375 cm, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, mint a hagyományos botokkal. Ez a bot különösen alkalmas a nagyobb halak fogására.

A CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot rendkívül kényelmes és biztonságos fogást biztosít a horgászok számára. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig is kényelmesen tudjanak dolgozni a botokkal. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a nagy távolságokat is könnyedén le tudják dobni.

Összességében, a CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára a nagy távolságú etetést és a nagyobb halak megbízható fogását. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós. A horgászok kényelmesen tudnak dolgozni a botokkal, és biztonságos fogást biztosítanak a horgászok számára. A CARP HUNTER SPOD 375cm 5LBS spod horgászbot kiváló választás minden profi horgász számára, aki a legjobb minőséget keresi.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.04

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák