ARNO LEGEND FEKETE 180cm/10G-30G teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12052-182
Gyártó: ARNO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 180 cm
Tagok száma: 4 rész

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Klasszikus teleszkópos bot, általános horgászathoz. - Gyerekeknek vagy a horgászattal most ismerkedőknek ajánljuk.
Cikkszám: 12052-182
Dobósúly: 10 - 30 g
Hossz: 1,80 m
Súly: 82 g
Szállítási méret: 52 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Arno Legend teleszkópos horgászbot 1,8m

Klasszikus teleszkópos kivitelű, kedvező árú alternatíva, akár gyerekeknek vagy a horgászattal most ismerkedők számára.

Az általános fenekező módszerhez és az úszós horgászathoz is megfelelő kezdő felszerelés. Kompakt mérete és tagjainak rövid kialakítása, rendkívül könnyű szállíthatóságot tesz lehetővé. így akár vadvízi horgászatok során is remek társ lehet, ahol fontos ez a tényező. Ideális keszeg-kárász, illetve kisebb pontyok megfogásához.

A bothoz ajánlott orsó mérete 2-3000-es méret, zsinórnak pedig 0.18-0.22-es méret az ideális.. A termék 5 különböző színben kapható, melyek cikkszám alapján a következőek:
12052-180 - Fehér
12052-181 - Piros
12052-182 - Fekete
12052-183 - Sárga
12052-184 - Zöld

Az ARNO márkájú ARNO LEGEND FEKETE 180cm/10G-30G teleszkópos horgászbot egy kiváló minőségű eszköz, melyet a horgászok számára készítettek. Az ARNO Legend sorozat horgászbotjaival minden horgász elérheti a kívánt eredményeket, akár a szárazföldön, akár a vízen. A 180 cm-es méretével és 10G-30G-os dobósúlyával ez egy nagyon sokoldalú bot, amely minden horgászati ​​stílushoz és helyzethez alkalmas.

Az ARNO LEGEND FEKETE teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A boton található ergonomikus fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen tudunk horgászni. Az ARNO LEGEND FEKETE teleszkópos horgászbot egyedülálló tulajdonságai közé tartozik az egyszerű, de hatékony teleszkópos rendszer, amely lehetővé teszi a bot könnyű szállítását és tárolását.

Az ARNO LEGEND FEKETE teleszkópos horgászbot egy nagyon sokoldalú horgászeszköz, amely alkalmas a különböző horgászati ​​technikákhoz. A bot dobósúlya 10G-30G, ami lehetővé teszi a kisebb halak fogását, valamint a nagyobb halak horgászatát is. A bot kiválóan alkalmas folyóvizek és tavak horgászatára, valamint a parton és a csónakban való horgászatra is.

Az ARNO LEGEND FEKETE teleszkópos horgászbot kiváló minőségű, tartós és megbízható eszköz, amely minden horgásznak ajánlott. A boton található könnyű és ergonomikus fogantyú biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen tudunk horgászni. Az egyszerű, de hatékony teleszkópos rendszer lehetővé teszi a bot könnyű szállítását és tárolását.

Az ARNO LEGEND FEKETE teleszkópos horgászbot egy olyan eszköz, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A bot kiváló minősége és sokoldalúsága biztosítja, hogy minden horgász számára a legjobb eredményeket érjük el. Ha egy megbízható, tartós és sokoldalú horgászbotot keresel, akkor az ARNO LEGEND FEKETE teleszkópos horgászbot lesz a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák