ARNO LEGEND ZÖLD 180cm/10g-30g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12052-184
Gyártó: ARNO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 180 cm
Tagok száma: 4 rész

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Klasszikus teleszkópos bot, általános horgászathoz. - Gyerekeknek vagy a horgászattal most ismerkedőknek ajánljuk.
Cikkszám: 12052-184
Dobósúly: 10 - 30 g
Hossz: 1,80 m
Súly: 82 g
Szállítási méret: 52 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Arno Legend teleszkópos horgászbot 1,8m

Klasszikus teleszkópos kivitelű, kedvező árú alternatíva, akár gyerekeknek vagy a horgászattal most ismerkedők számára.

Az általános fenekező módszerhez és az úszós horgászathoz is megfelelő kezdő felszerelés. Kompakt mérete és tagjainak rövid kialakítása, rendkívül könnyű szállíthatóságot tesz lehetővé. így akár vadvízi horgászatok során is remek társ lehet, ahol fontos ez a tényező. Ideális keszeg-kárász, illetve kisebb pontyok megfogásához.

A bothoz ajánlott orsó mérete 2-3000-es méret, zsinórnak pedig 0.18-0.22-es méret az ideális.. A termék 5 különböző színben kapható, melyek cikkszám alapján a következőek:
12052-180 - Fehér
12052-181 - Piros
12052-182 - Fekete
12052-183 - Sárga
12052-184 - Zöld

Az ARNO márkájú ARNO LEGEND ZÖLD 180cm/10g-30g teleszkópos horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelynek használatával garantáltan élvezetes és sikeres lehet a horgászat. A termék előnyeit tekintve számos pozitívumot említhetünk, amelyek közül néhányat most részletesen ismertetünk.

Az ARNO LEGEND ZÖLD horgászbot rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítású, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. A teleszkópos szerkezetnek köszönhetően könnyen összecsukható és szállítható, így akár hosszabb horgásztúrákra is magunkkal vihetjük. A zöld szín pedig nem csak esztétikus, de a természetes környezetben is jól látható, így a horgászbot használata még hatékonyabbá válik.

A horgászbot mérete 180 centiméter, az 10-30 gramm súlyú csalikhoz ajánlott. Ez a méret tökéletes választás a kisebb halak fogásához, ugyanakkor a nagyobb példányokat is sikeresen ki lehet fogni vele.

Az ARNO LEGEND ZÖLD horgászbot anyaga nagyon strapabíró és tartós, így hosszú távon is használható marad. A bot vége pedig kiváló minőségű, érzékeny és precíz, így a halak észrevétlenül kapását is észre lehet venni.

A horgászbot a vízbe merülés után is könnyen kezelhető, nem okoz felesleges súlyt, és könnyen irányítható. A botban található karbon anyagoknak köszönhetően a horgászat során nagyobb erőt lehet kifejteni, így nagyobb halak fogása is könnyen megvalósítható.

Az ARNO LEGEND ZÖLD horgászbot azoknak ajánlott, akik keresik a kiváló minőséget és az élményt a horgászatban. A termék előnyeit tekintve egyértelmű, hogy a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készült, amely garantálja a tartós és megbízható használatot. A horgászbot ára versenyképes, így azon horgászok is megengedhetik maguknak, akik csak hobbi szinten űzik ezt a tevékenységet.

Az ARNO LEGEND ZÖLD 180cm/10g-30g teleszkópos horgászbot egy igazi legendás termék, amely garantáltan megfelel azoknak a horgászoknak, akik a legjobbat szeretnék a horgászatban. A termék minősége, tartóssága és könnyű használhatósága miatt ajánljuk mindenkinek, aki szenvedélyesen űzi ezt a tevékenységet. Ha te is szeretnél egy igazán minőségi horgászbotot, akkor az ARNO LEGEND ZÖLD 180cm/10g-30g teleszkópos horgászbot a legjobb választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák