ARNO BLOOMBERG KING STAR 300cm / 70g-90g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13182-301
Gyártó: ARNO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 8 rész
1990 Ft 3850 Ft

48% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Egyszerű teleszkópos horgászbot pontyozáshoz!
Cikkszám: 13182-301

Egyszerű teleszkópos horgászbot pontyozáshoz! Kis helyet foglal, ezért aki csak egy háti táskával szeretne horgászni menni, vagy motoron, biciklin indul útnak, az is magával tudja vinni az Arno Bloomberg horgászbotot. Szállítási hossza mindössze 70 cm.
8 tagból áll, 7 db gyűrűvel. Csak a legvastagabb tagon nincs gyűrű, hogy az orsóról lefutó zsinór akadálytalanul futhasson ki. Gyűrűbetétek anyaga SIC, ami nagyon kemény és nem sérti fel a zsinór felületét. Duplon nyéllel rendelkezik, mely még vizes kézzel is stabil fogást biztosít. Csavaros orsótartó biztosítja az orsó tartását. Anyaga Carbon-Composite, így nagyon rugalmas. Igen nehéz vele még a vékony előkéket is elszakítani. Ajánlott orsóméret: 3000-4000-5000
Ajánlott zsinórvastagság: 0,18 mm-0,30 mm

Az ARNO BLOOMBERG KING STAR 300cm / 70g-90g teleszkópos horgászbot tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szereti a kihívást és a nagyobb halakat. Ez a bot egy igazi csoda, amelyet a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően fejlesztettek ki, hogy maximális teljesítményt nyújtson minden horgászati ​​kaland során.

A bot hossza 3 méter, ami kiváló lehetőséget nyújt a horgászoknak arra, hogy messzebbre dobják a csalijukat, így elérhetik a nehezen elérhető helyeket is. A 70g-90g-os dobósúly pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb csalikat használhassunk és így nagyobb halakat fogjunk.

Az ARNO BLOOMBERG KING STAR teleszkópos bot kialakítása rendkívül praktikus és ergonomikus, így könnyen használható minden horgászati ​​alkalmat megragadva. Az üvegszálas anyagból készült bot könnyű és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A bot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és gyorsan összecsukják és szállítsák, így ideális választás azoknak, akik rendszeresen utaznak horgászni. Az ARNO BLOOMBERG KING STAR 300cm / 70g-90g teleszkópos horgászbot egyszerűen összeszerelhető és szétszedhető, így a horgászok könnyedén tárolhatják és szállíthatják.

Az ARNO BLOOMBERG KING STAR teleszkópos bot kiválóan alkalmas mind a halak folyóban, mind a tóban való horgászatára. Az erős és tartós bot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a különböző helyzetekben és körülmények között is biztonságosan és hatékonyan halásszanak.

Összességében az ARNO BLOOMBERG KING STAR 300cm / 70g-90g teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgász értékelni fog. A bot erős, tartós és praktikus kialakítása biztosítja, hogy a horgászok minden horgászati ​​alkalmat kihasználjanak, és a legjobb eredményeket érjék el. Ha te is egy olyan horgászbotot keresel, amely kiváló minőségű és megbízható, akkor az ARNO BLOOMBERG KING STAR teleszkópos bot a te választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.28

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák