Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13387-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 7 rész

18990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13387-390
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 360 g
Szállítási méret: 115 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

Carp Expert Elite Teleboilie bot

A praktikum nem mindig megy a minőség rovására! Kiváló példa erre a Carp Expert Elit Teleboilie, mely anyagát tekintve egy nagy falvastagságú, minőségi carbon anyagból készült, mely keresztszálas kevlár megerősítést kapott. Kézbe véve rögtön látjuk és érezzük, hogy ez a kevlár szálas fonat, a legerősebbek közül való. Vastagon fut végig a bottesten egészen a spicc előtti tagig. Kell is ez a megerősítés, hiszen egy igazi távdobó botról beszélünk. 3,5 librás erőssége is ezt hangsúlyozza, mellyel akár 120 grammot is eldobhatunk a kiszemelt horgászhelyre. Ideális dobósúlya is valahogy így alakul, 100-120 gramm környékén.

Egy igazi távdobó bojlis nyelet kapott a bot, ha kézbe vesszük és dobáshoz készülődünk vele, a két kezünk távolsága a markolaton 60 cm körül alakul, ez egy elég nagy erőkarnak bizonyul ahhoz, hogy 100 méter feletti dobásokat prezentálhassunk a horgászbottal. Ezt segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes egy teleszkópos rendszerű horgászbothoz képest.

A csavaros orsótartó tökéletesen megtart bármilyen, akár extra nagy méretű távdobó orsót is. A fárasztás során jól teljesít a horgászbot, hatalmas erőtartalékok vannak benne, bár ez inkább a dobás során fog jelentős szerepet játszani.

Akciója átmenetet képez A és B akció között. A használt főzsinór tekintetében inkább alsó határt ajánlanánk, nem érdemes 0,28 mm- 0,30 mm alá menni. Ha igazán kemény pályán horgászunk és mondjuk akadóból kell visszafordítani halat, használhatunk 0,35 mm-es, vagy még vastagabb zsinórt is.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, hogy ki tudják használni a bot előnyös tulajdonságait, de a szállítás során nincs elég helyük, hogy egy 2 részes horgászbotot biztonságban a vízpartra juttassanak.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot' egy olyan kiváló minőségű bot, amelyet a horgászok a legjobb eredmények elérésére használhatnak. A teleboilie bot a horgászok körében népszerű, mivel könnyű és könnyen szállítható. A bot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagy távolságból is könnyedén elérjék a halakat.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és az erősséget. A bot csúcsa nagyon érzékeny, így a horgászok pontosan észlelhetik a kapásokat. A bot nagyon erős és tartós, így akár nagy halakat is könnyedén kifoghatunk vele.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot egy nagyon rugalmas bot, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különféle csalikat és szerelékeket használjanak. A bot nagyon sokoldalú, így a horgászok bármilyen típusú halat könnyedén ki tudnak fogni vele. A bot tökéletesen alkalmas a bojlis horgászathoz, ami a horgászok körében egyre népszerűbb.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot egy nagyon könnyű bot, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú órákat horgásszanak anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A bot karbonból készült, ami nagyon könnyű anyag, így a horgászok számára könnyű és kényelmes a használata.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot egy nagyon szép és elegáns bot, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A bot fekete színű, így nagyon jól mutat a vízben. A bot a horgászok számára nagyon vonzó, így a halakat könnyedén csalogathatjuk vele.

Összességében a Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot egy nagyon jó minőségű bot, amelyet a horgászok bármilyen típusú halászathoz használhatnak. A bot nagyon könnyű és erős, így a horgászok hosszú órákat tölthetnek a vízparton, anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A bot nagyon sokoldalú, így a horgászok bármilyen típusú halat könnyedén ki tudnak fogni vele. Ha szeretnél egy jó minőségű bojlis horgászbotot, akkor a Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 390 cm bojlis horgászbot a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák