CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12164-240
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 7 rész

11490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12164-240
Dobósúly: 20-40 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 195 g
Szállítási méret: 60 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

 

Carp Expert Tele bot

Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra.

Ismét egy újdonság és ismét az Energofish-től, mely azon horgásztársaink számára készült, akik a jó szállíthatóság mellett nem szeretnének lemondani a minőségi kivitelről és a minőségi anyagokról.

IM6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük.

Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak.
A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű így zsinórunk a dobás és a fárasztás során teljesen felveszik a bot ívét.

A rövidebb méretek alkalmasak szűk helyen történő úszózásra, vagy pergetésre. A hosszabb kivitelekkel pedig fenekezhetünk nagyobb, akár 80 méter feletti távolságokra is, vagy várhatjuk a feltolós úszóra érkező pontyokat a nádas előtt.

A minőségi SIC betétes gyűrűsor nem sérti meg zsinórunkat a dobás és a fárasztások során, így elkerülhetjük az ebből adódó halvesztést. Igazi különlegesség a spiccen található borított SIC betét, mely körülölelve foglalatát, bármilyen szögben lefelé irányuló zsinórt megvéd a sérülésektől.

Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját.

Bízzunk hát a teleszkópos botokban és tudjuk megkülönböztetni az átlagost, a kiválótól, mely esetünkben a Carp Expert Uni Tele!
 

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot' egy igazán remek választás minden horgász számára, aki a kényelmet és a minőséget keresi. Ez a bot tökéletes választás azoknak, akik szeretnének horgászni a tóban, a folyón, vagy akár a tengerparton is.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot egy nagyon kényelmes bot, amely nagyon könnyen szállítható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy hogyan szállítsák a botjukat. A bot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen állítsuk a méretét, így könnyen alkalmazkodhatunk a különböző horgászati helyzetekhez.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot minőségi anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak a botnak. A bot markolata kényelmes tapintású és csúszásmentes, így biztosítva van a horgászok kényelme és biztonsága.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot nagyon sokoldalú bot, amelynek segítségével bármilyen típusú halat kifoghatunk. Ez a bot kiválóan alkalmas a ponty, a süllő, a csuka, a balin és sok más hal horgászatára is.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot mérete 240 cm, amely ideális méret a különböző helyszínekhez való alkalmazkodáshoz. A bot kapacitása 20g-40g, amely lehetővé teszi a széles körű használatát a különböző súlyú csalikhoz.

Összességében a CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 240 cm teleszkópos horgászbot egy remek választás minden horgász számára, aki a minőséget és a kényelmet keresi. Ez a bot nagyon sokoldalú és könnyen szállítható, így ideális választás minden horgász számára. Azok, akik szeretnék kipróbálni ezt a botot, biztosan nem fognak csalódni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák