CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12164-270
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 7 rész

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12164-270
Dobósúly: 20-40 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 205 g
Szállítási méret: 60 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

 

Carp Expert Tele bot

Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra.

Ismét egy újdonság és ismét az Energofish-től, mely azon horgásztársaink számára készült, akik a jó szállíthatóság mellett nem szeretnének lemondani a minőségi kivitelről és a minőségi anyagokról.

IM6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük.

Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak.
A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű így zsinórunk a dobás és a fárasztás során teljesen felveszik a bot ívét.

A rövidebb méretek alkalmasak szűk helyen történő úszózásra, vagy pergetésre. A hosszabb kivitelekkel pedig fenekezhetünk nagyobb, akár 80 méter feletti távolságokra is, vagy várhatjuk a feltolós úszóra érkező pontyokat a nádas előtt.

A minőségi SIC betétes gyűrűsor nem sérti meg zsinórunkat a dobás és a fárasztások során, így elkerülhetjük az ebből adódó halvesztést. Igazi különlegesség a spiccen található borított SIC betét, mely körülölelve foglalatát, bármilyen szögben lefelé irányuló zsinórt megvéd a sérülésektől.

Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját.

Bízzunk hát a teleszkópos botokban és tudjuk megkülönböztetni az átlagost, a kiválótól, mely esetünkben a Carp Expert Uni Tele!
 

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm teleszkópos horgászbot egy nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki kedveli a könnyű, de mégis erős botokat. Ez a bot az újratöltött karbon technológiával készült, amely garantálja a magas minőséget és a tartósságot.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm hosszúságú, így ideális horgászathoz a parton vagy a csónakon. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a bot könnyű tárolását és szállítását, így soha nem kell aggódnia a hely hiánya miatt.

A bot 20g és 40g közötti súlyokkal használható, így bármilyen halat kifoghat vele. A bot erős és tartós, így akár a nagyobb halaknak is ellenállhat. A bot kialakításának köszönhetően a horgászok könnyen és kényelmesen tudnak vele dolgozni.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm teleszkópos horgászbot rendkívül könnyű, így hosszú órákon át is használható anélkül, hogy érezni kellene a fáradtságot. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú.

A CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm teleszkópos horgászbot egy igazi multifunkcionális eszköz, amelyet bármilyen típusú horgászathoz használhat. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és gyorsan változtassák a csalikat, így mindig a legjobbat hozhatják ki a halakból.

Összességében a CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm teleszkópos horgászbot egy nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki minőségi és tartós botot szeretne használni. A bot ideális választás minden típusú horgászathoz, és minden horgászszinten használható. Ha egy könnyű, mégis erős botot keresel, akkor a CARP EXPERT UNI TELE 20g-40g 270 cm teleszkópos horgászbot a tökéletes választás az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák