CARP EXPERT UNI TELE 30g-80g 300 cm teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12164-300
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 7 rész

13990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12164-300
Dobósúly: 30-80 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 285 g
Szállítási méret: 70 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

 

Carp Expert Tele bot

Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra.

Ismét egy újdonság és ismét az Energofish-től, mely azon horgásztársaink számára készült, akik a jó szállíthatóság mellett nem szeretnének lemondani a minőségi kivitelről és a minőségi anyagokról.

IM6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük.

Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak.
A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű így zsinórunk a dobás és a fárasztás során teljesen felveszik a bot ívét.

A rövidebb méretek alkalmasak szűk helyen történő úszózásra, vagy pergetésre. A hosszabb kivitelekkel pedig fenekezhetünk nagyobb, akár 80 méter feletti távolságokra is, vagy várhatjuk a feltolós úszóra érkező pontyokat a nádas előtt.

A minőségi SIC betétes gyűrűsor nem sérti meg zsinórunkat a dobás és a fárasztások során, így elkerülhetjük az ebből adódó halvesztést. Igazi különlegesség a spiccen található borított SIC betét, mely körülölelve foglalatát, bármilyen szögben lefelé irányuló zsinórt megvéd a sérülésektől.

Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját.

Bízzunk hát a teleszkópos botokban és tudjuk megkülönböztetni az átlagost, a kiválótól, mely esetünkben a Carp Expert Uni Tele!
 

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT UNI TELE 30g-80g 300 cm teleszkópos horgászbot' egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk, aki szereti a hosszú és kényelmes horgászatot. A horgászbot teleszkópos kialakításának köszönhetően, könnyen és egyszerűen hordozható, így a horgászok számára kényelmes megoldást nyújt.

Az ütésálló és erős anyagok felhasználásának köszönhetően, a CARP EXPERT UNI TELE 30g-80g 300 cm teleszkópos horgászbot rendkívül tartós és megbízható. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, a horgászbot kényelmesen és biztonságosan használható.

A CARP EXPERT UNI TELE 30g-80g 300 cm teleszkópos horgászbot jellemzői közé tartozik a 30g-80g-os súlyterhelés, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. A 300 cm hosszúság lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését, így a horgászok sokkal több halat tudnak fogni.

A CARP EXPERT UNI TELE 30g-80g 300 cm teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az anyagok megakadályozzák, hogy a horgászbot megfáradjon vagy megrepedjen az idő múlásával.

A CARP EXPERT UNI TELE 30g-80g 300 cm teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így azok hosszú évekig használhatóak maradnak. A horgászat szerelmeseinek ajánljuk ezt a terméket, amely segít abban, hogy a horgászat élménye még nagyobb legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák