CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13397-390
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 8 rész

14990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Tele bot - Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra.  
Cikkszám: 13397-390
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 390 g
Szállítási méret: 76 cm
Tagok száma: 8
Akció: B

Carp Expert Tele bot

Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra.

Ismét egy újdonság és ismét az Energofish-től, mely azon horgásztársaink számára készült, akik a jó szállíthatóság mellett nem szeretnének lemondani a minőségi kivitelről és a minőségi anyagokról.

IM 6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük.

Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak.
A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű így zsinórunk a dobás és a fárasztás során teljesen felveszik a bot ívét.

A rövidebb méretek alkalmasak szűk helyen történő úszózásra, vagy pergetésre. A hosszabb kivitelekkel pedig fenekezhetünk nagyobb, akár 80 méter feletti távolságokra is, vagy várhatjuk a feltolós úszóra érkező pontyokat a nádas előtt.

A minőségi SIC betétes gyűrűsor nem sérti meg zsinórunkat a dobás és a fárasztások során, így elkerülhetjük az ebből adódó halvesztést. Igazi különlegesség a spiccen található borított SIC betét, mely körülölelve foglalatát, bármilyen szögben lefelé irányuló zsinórt megvéd a sérülésektől.

Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját.

Bízzunk hát a teleszkópos botokban és tudjuk megkülönböztetni az átlagost, a kiválótól, mely esetünkben a Carp Expert Uni Tele!
 

A CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot ideális választás minden horgász számára, aki keresi a megbízható és hatékony horgászfelszerelést. Ez a bot az egyik legjobb választás, ha hosszú távú horgászatot tervezel, akár a parton, akár a csónakban.

Az első és legfontosabb előnye ennek a botnak az, hogy nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen tudsz vele horgászni. A CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot nagyon erős, így bármilyen körülmények között használhatod. A karbonból készült bottest nagyon tartós, így nem kell aggódnod az esetleges sérülések miatt.

A bot hossza 390 cm, ami azt jelenti, hogy nagyon jól használható hosszú távú horgászatokhoz. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és a könnyű tárolást. A bot könnyen összecsukható, így nem foglal sok helyet az autódban vagy a horgásztáskádban.

A CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot erőssége az, hogy nagyon sokféle halászmódszerrel használható. A bot maximális dobósúlya 120 g, így nagyon jól használható nagyobb halak, például pontyok vagy csukák fogására. A bot nagyon rugalmas, így nagyon jól használható az úszós horgászmódszerrel is.

A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és megbízható. A CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot egy nagyon jó választás minden horgász számára, aki keresi a megbízható és hatékony horgászfelszerelést. A bot kiváló minőségű és nagyon jól használható bármilyen horgászmódszerrel. Ha hosszú távú horgászatot tervezel, akkor ez a bot az egyik legjobb választás. Ez a bot megfelel minden horgász igényeinek és könnyen használható bármilyen körülmények között.

Összességében a CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot egy nagyon jó választás minden horgász számára, aki keresi a megbízható és hatékony horgászfelszerelést. A bot nagyon erős, könnyű és rugalmas, így bármilyen horgászmódszerrel használható. A bot hossza 390 cm, így nagyon jól használható hosszú távú horgászatokhoz. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és a könnyű tárolást. A CARP EXPERT UNI TELE 80g-120g / 390cm teleszkópos horgászbot az egyik legjobb választás bármilyen horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák