Energo Team SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13589-420
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3 rész

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki.
Cikkszám: 13589-420
Dobósúly: 100-250 g
Hossz: 420 cm
Súly: 700 g
Szállítási méret: 147 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki. Leginkább tengeri, parti horgászathoz használják ezeket a horgászbotokat, ahol a cél a minél nagyobb dobás, a halak tartózkodási helyének elérése és a partközelben felmagasodó hullámok zavaró hatásának kizárása.

Ezeknek a horgászbotoknak a békéshalakra adaptált változata az ET Solena Surf. (természetesen tengeren is használhatjuk) Moderált dobósúllyal rendelkezik (100-250g), ami elég erős ahhoz, hogy megfelelő méretű bojlis ólmokat repítsünk könnyedén 100 méter fölé, de ezzel párhuzamosan a halak fárasztásához is rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a sikeres horgászat feltétele.
Távdobó, csupasz nyéllel rendelkezik, mely a nagy dobások záloga, pláne úgy, hogy az orsótartó elég messze helyezkedik el a bot végétől. Így tudjuk azt az erőkart létrehozni, mellyel a dobás könnyű és hosszú lesz.

A bot vége és az orsótartó közötti távolságok:
- 390-es: 60 cm
- 420-as: 60 cm
- 450-es: 70 cm A keverőgyűrű igen messze helyezkedik el az orsótól, ezt jól mutatja az is, hogy a nyéltagon egyáltalán nincs gyűrű.
Anyaga IM8-as Carbon, ami kellő gerincességet ad a botnak dobás során. Falvastagsága, melyet a mért tömeg adatok is bizonyítanak, nagyon vastag, ezáltal minimalizálhatjuk a törés esélyét még a legkeményebb dobások során is. SIC betétes gyűrűsor biztosítja a zsinór sima kifutását.
Végszerelék tekintetében a főzsinór alsó határát 0,25 mm-ben határozzuk meg. Dobóelőke használata kötelező! Erősített illesztései tovább növelik tartósságát.

Az ENERGO TEAM márka kiváló minőségű horgászfelszereléseiről ismert, amelyek a horgászat szerelmeseinek nagy örömére szolgálnak. Az ENERGO TEAM SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A bot azon horgászok számára készült, akik a parton vagy a part közelében szeretnek horgászni.

A bot hossza 420cm, amely lehetővé teszi a horgászatot a part közelében, valamint a mélyebb vizekben is. A bot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást. A bot 3 részből áll, így a horgászok könnyen szétszedhetik és összeszerelhetik a botot.

A bot 100g-250g súlyú csalikhoz lett kialakítva, így a horgászok számos különböző halat tudnak vele kifogni. A bot erős, tartós anyagból készült, így akár a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk vele. Az ENERGO TEAM SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot tökéletesen megfelel azoknak a horgászoknak, akik szeretik a parton vagy a part közelében horgászni, és különböző súlyú csalikat használni.

Az ENERGO TEAM SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot több előnnyel is rendelkezik. Az első és legfontosabb előnye az erős és tartós kialakítás. A bot tökéletesen alkalmas a nagyobb halak kifogására is, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a botjuk nem fog elszakadni.

A második előnye az, hogy a bot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást. A horgászok könnyen szétszedhetik és összeszerelhetik a botot, így a horgászat előtt és után is könnyedén el lehet tárolni a botot.

Az ENERGO TEAM SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot harmadik előnye, hogy nagyon sokféle halat lehet vele kifogni. A bot 100g-250g súlyú csalikhoz lett kialakítva, így a horgászok számos különböző halat tudnak vele kifogni.

Összességében, az ENERGO TEAM SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot egy kiváló minőségű és sokoldalú horgászbot, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A bot erős, tartós és könnyen szállítható, így a horgászok bármikor és bárhol élvezhetik a horgászatot. Az ENERGO TEAM SURF 420cm / 100g-250g / 3 részes teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amely garantáltan megfelel az elvárásoknak és a szükségleteknek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák