Energo Team SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13589-450
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 450 cm
Tagok száma: 3 rész

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki.
Cikkszám: 13589-450
Dobósúly: 100-250 g
Hossz: 450 cm
Súly: 760 g
Szállítási méret: 157 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki. Leginkább tengeri, parti horgászathoz használják ezeket a horgászbotokat, ahol a cél a minél nagyobb dobás, a halak tartózkodási helyének elérése és a partközelben felmagasodó hullámok zavaró hatásának kizárása.

Ezeknek a horgászbotoknak a békéshalakra adaptált változata az ET Solena Surf. (természetesen tengeren is használhatjuk) Moderált dobósúllyal rendelkezik (100-250g), ami elég erős ahhoz, hogy megfelelő méretű bojlis ólmokat repítsünk könnyedén 100 méter fölé, de ezzel párhuzamosan a halak fárasztásához is rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a sikeres horgászat feltétele.
Távdobó, csupasz nyéllel rendelkezik, mely a nagy dobások záloga, pláne úgy, hogy az orsótartó elég messze helyezkedik el a bot végétől. Így tudjuk azt az erőkart létrehozni, mellyel a dobás könnyű és hosszú lesz.

A bot vége és az orsótartó közötti távolságok:
- 390-es: 60 cm
- 420-as: 60 cm
- 450-es: 70 cm A keverőgyűrű igen messze helyezkedik el az orsótól, ezt jól mutatja az is, hogy a nyéltagon egyáltalán nincs gyűrű.
Anyaga IM8-as Carbon, ami kellő gerincességet ad a botnak dobás során. Falvastagsága, melyet a mért tömeg adatok is bizonyítanak, nagyon vastag, ezáltal minimalizálhatjuk a törés esélyét még a legkeményebb dobások során is. SIC betétes gyűrűsor biztosítja a zsinór sima kifutását.
Végszerelék tekintetében a főzsinór alsó határát 0,25 mm-ben határozzuk meg. Dobóelőke használata kötelező! Erősített illesztései tovább növelik tartósságát.

Az ENERGO TEAM SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot azoknak a horgászoknak készült, akik a parton, vagy akár a tengerben is szeretnének horgászni. Ez a horgászbot kifejezetten a nagyobb halak fogására alkalmas, hiszen 100g-250g-os súlyt is elbír, így a nagyobb ragadozók sem jelentenek problémát.

A 3 részes teleszkópos kialakításának köszönhetően a horgászbot rendkívül könnyen szállítható és tárolható. A könnyű és strapabíró anyagokból készült bot pedig biztosítja a horgászok számára a kényelmet és a stabilitást a horgászat során. Az ENERGO TEAM SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot nagyszerű választás minden horgásznak, aki szeretne egy megbízható és erős horgászbotot használni.

A horgászbot mérete 450cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságból történő horgászatot is. A 100g-250g-os súly pedig lehetővé teszi, hogy a horgászok a nagyobb ragadozókat is kényelmesen és biztonságosan ki tudják fogni.

Az ENERGO TEAM SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és strapabíró. A horgászbot vékony és könnyű, így hosszabb horgászatok során sem fárasztja a horgászokat.

Az ENERGO TEAM SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot kiváló választás minden horgásznak, aki szeretne egy megbízható, erős és kényelmes horgászbotot használni. A horgászbot a parton, vagy akár a tengerben is kiválóan használható, így bátran ajánljuk minden horgásznak, aki szeretne nagyobb halakat fogni.

Végül, de nem utolsó sorban, érdemes megemlíteni, hogy az ENERGO TEAM SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot igen kedvező áron elérhető, így akár azoknak a horgászoknak is ajánljuk, akik csak most kezdenek el horgászni és még nem szeretnének sok pénzt befektetni a horgászfelszerelésükbe.

Összességében az ENERGO TEAM SURF 450cm / 100g-250g / 3részes teleszkópos horgászbot egy erős, tartós és kényelmes horgászbot, ami nagyszerű választás minden horgásznak, aki szeretne nagyobb halakat fogni. A horgászbot mérete és súlya lehetővé teszi a nagyobb távolságból történő horgászatot, míg az anyagminősége biztosítja a hosszú élettartamot. Mindemellett kedvező ára miatt igazán vonzó lehet azok számára is, akik most kezdenek el horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák