KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13591-240
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 5 rész

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13591-240
Dobósúly: 40-80 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 189 g
Szállítási méret: 57 cm
Akció: C

Kamasaki Super Tele bot

Klasszikus teleszkópos horgászbot általános használatra.

Legyen szó úszózásról, vagy könnyű fenekezésről, a Kamasaki Super Tele tökéletes választás! A Carbon-Composite anyagnak köszönhetően rugalmas és erős egyben. Az erőre a dobások során van szükség, hogy a megfelelő távolságba és a lehető legnagyobb pontossággal juttassuk el végszerelékünket a kiszemelt helyre.

A rugalmasság pedig a fárasztás során van hasznunkra, amikor a horgon lévő hal kirohanásait kell tompítania a botnak. Csavaros orsótartó biztosítja az orsó tartását, a kényelmes fogást pedig az alul felül duplon markolat.

Kerámia betétes gyűrűk biztosítják, hogy a zsinór simán kifuthasson a dobás során. Nem sértik a zsinórt és a zsinór sem tesz kárt bennük.

A bot szállítási hossza verhetetlen, mivel rövid tagokból áll. Keszeg-kárász, kisebb pontyok (4-5 kg) horgászatához ideális.

Ajánlott orsó-, és zsinórméret:
- 240-es: 30-40-es orsó, 0.18-0,22 mm monofil zsinór
- 270-es: 40-50- es orsó, 0,20-0,25 mm monofil zsinór
- 3 méteres: 50-60-as orsó, 0,22-0,30 mm monofil zsinór, vagy 0,10-0,12 mm-es fonott

Fonott zsinórnál, fenekező módszer esetében sokkal közvetlenebb lesz a kapás érzékelése, de arra vigyáznunk kell, hogy ebben az esetben a hal is könnyebben megléphet a fárasztás során a horogról. Nem árt ha beiktatunk egy kis erőgumit, ami kirugózza a hal fejrázásait.

Ha horgászó vagy, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő felszereléssel sokkal könnyebb és hatékonyabb a halak megfogása. A KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbot pont az a felszerelés, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres legyél a vízen. Ez a bot rendkívül rugalmas, így akár a nagyobb méretű halak is könnyedén megfoghatóak vele.

A KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbotot a KAMASAKI márkájú professzionális horgászok tervezték és gyártották, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz. A bot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén összecsukd és tárolható legyen, így ideális választás a horgászatokhoz.

A KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbot hossza 240 cm, amely lehetővé teszi, hogy messzebbre juttasd a csalit a vízben, így nagyobb eséllyel találod meg a halakat. Az 40-80G dobósúly pedig lehetőséget ad arra, hogy nagyobb csalikat is használj, amelyekkel még nagyobb halakat foghatsz meg.

A KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbot rendkívül erős és tartós, így akár évekig használhatod, anélkül, hogy bármilyen probléma jelentkezne. A bot anyaga kiváló minőségű, így ellenáll a víznek és a különböző időjárási viszonyoknak.

A KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbotot könnyű használni, így akár kezdő horgászok is sikeresen használhatják. A bot kialakítása ergonomikus és kényelmes fogást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. Emellett a bot súlya is nagyon könnyű, így nem lesz terhes a kezed, amikor hosszabb ideig használod.

Összességében a KAMASAKI SUPER TELE 240 cm 40-80G teleszkópos horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható felszerelés, amely lehetővé teszi, hogy sikeres legyél a vízen. Ha szeretnél egy olyan botot, amelyet könnyű használni és amely sokáig szolgál, akkor érdemes megvásárolni ezt a terméket. Rendeld meg még ma és élvezd a sikeres horgászatokat!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.72

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák