CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12053-240
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 6 rész

2490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12053-240
Dobósúly: 30-60 g
Hossz: 2.40 m
Súly: 139 g
Szállítási méret: 55 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló minőségű horgászbot, melyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének komolyabb halakat fogni és szeretnének egy olyan botot, amely minden körülmények között megbízható és stabil.

A bot hossza 240 cm, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak lehetősége van nagyobb távolságról is horgászni. Az ideális súly, amellyel a botot használni lehet, 30-60 gramm között van, így a horgászok számára lehetőség nyílik a nagyobb halak fogására is.

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy nagyon könnyű bot, amelyet a horgászok könnyedén kezelhetnek. A bot anyaga nagyon strapabíró, így azoknak a horgászoknak is ajánljuk, akik hosszú távon szeretnének horgászni és olyan helyeken, ahol a körülmények nem mindig ideálisak.

A bot kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja az évekig tartó használatot. Könnyen szállítható és tárolható, így a horgászok mindenhol magukkal vihetik, hogy minden horgászati kalandjukban részt vehessenek.

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot nagyon rugalmas és nagyon érzékeny, így a horgászok minden mozdulatát érzékeli, ami nagyon fontos a halak megfogásához. A bot kialakítása nagyon praktikus, így a horgászok könnyedén tudnak vele horgászni.

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne olyan botot vásárolni, amely minden körülmények között megbízható és stabil. A bot ára nagyon kedvező, így minden horgász megengedheti magának, hogy egy ilyen kiváló minőségű botot vásároljon.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne olyan botot vásárolni, amely minden körülmények között megbízható és stabil. A bot kiváló minőségű anyagból készült, nagyon érzékeny és nagyon rugalmas, így a horgászok minden mozdulatát érzékeli. A bot ára nagyon kedvező, így minden horgász megengedheti magának, hogy egy ilyen kiváló minőségű botot vásároljon. Vásárold meg a CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbotot és éld át a horgászat valódi élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák