CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12053-300
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 7 rész

3790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12053-300
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3.00 m
Súly: 222 g
Szállítási méret: 60 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

Carp Hunter Tele horgászbot

A Carp Hunter márkanév kedvező árú alternatívákat sorakoztat fel a horgászok részére, legyen szó békéshalas vagy rablós pecáról.

A teleszkópos orsós horgászbotok reneszánszukat élik manapság a horgászok körében. Sokan vannak, akiknek a szállítás okoz problémát, mások csak egyszerűen macerásnak tartják, ha szét kell szedni a felszerelést, a tagok egymás mellé helyezésével meg is sérülhet a zsinór.

A Carp Hunter Tele ennek szellemében készült. Anyaga kompozit, mely ötvözi az anyagok tulajdonságait, biztosítva és megtartva egy kedvező árat. A bottest könnyű és rugalmas, de kellően merev a dobáshoz, majd a bevágásokhoz. Illetve, ami a kompozit botok talán legnagyobb előnye, hogy kevésbé érzékenyek a sérülésekre. Amíg egy karbon anyagú horgászbotnak egy éles tárgy általi ütés a végzetét jelentheti, a kompozit botok bírják a gyűrődést és karcolásként jelentkeznek az ilyen jellegű sérülések az anyag felületén.

Dizájnos és egyben kényelmes a bot osztott zöld-fekete nyele, mely nem utolsó sorban a súlycsökkenést is szolgálja. Szivacsos anyaga kellemes fogást biztosít, még nedves kézzel megfogva is.

A csavaros, alul szorító orsótartó stabilan tartja a bothoz megfelelően passzoló orsót. Ez a különböző hosszúságok esetében az alábbiak szerint alakul: 210-2000-es; 240-2000/3000; 270-3000/4000; 300-4000/5000. De ezek csak irányadó méretek, természetesen függ az adott orsó tömegétől a megfelelő választás.

Szállítási hosszuk igen kedvező, mivel a nyéltagon nincs gyűrű elhelyezve. Mérettől függően 45 cm - 60 cm között alakulnak. A kisebb méretek tökéletesek partközeli úszózáshoz, vagy akár pergetéshez, kezdők számára is. De egy gyerek horgász egyaránt örülhet neki, aki ki szeretné próbálni az orsós horgászatot és a halfogás örömét. A hosszabb változatok a nehezebb fenekező kosarakat és a súlyosabb ólmokat is könnyedén repítik a kiszemelt távolságra. Nehéz terepen történő úszózásra is alkalmasak.

Tipp: Hagyományos, csipeszes kapásjelző használatakor a jelző végét kössük a leszúrónkhoz, hogy a bevágás alatt le tudjon esni a zsinórról és ne zavarjon a fárasztás során.

Tapasztalattól függetlenül, kezdő gyerek horgászoknak is jó alternatíva, ez a kedvező ár-érték arányú széria, hogy belekóstolhassanak a horgászat élmény oldalába.

A CARP HUNTER márkájú CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Az élvonalbeli CARP HUNTER márkától származó termék egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik. A horgászbotot kifejezetten a kárász és ponty horgászatára tervezték, így az ideális választás minden olyan horgász számára, aki szeretné kipróbálni magát ezen a területen.

A CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot minden bizonnyal a horgászbotok egyik legmegbízhatóbb és legtartósabb típusa. Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgászbotnak az, hogy könnyen hordozható és tárolható. A teleszkópos design lehetővé teszi a bot összecsukását, így a horgászok könnyen elférnek a kisebb helyeken is.

A CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot méretei tökéletesek a kárász és ponty horgászathoz. A 300 cm hosszúság és az 50g-100g súly a legjobb, amit a kárász és ponty horgászatához használni lehet. A botot könnyű megfogni és kényelmes vele horgászni, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy bármely halat biztonságosan kiemelhessünk a vízből.

A CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot még egy előnye, hogy rendkívül könnyű. Az anyag, amiből a bot készült, nagyon könnyű, így akár órákon át is horgászhatunk vele, anélkül, hogy a karjaink fáradtnak éreznék magukat. A könnyűségnek köszönhetően a bot nagyon kényelmes a hosszabb horgászatok során is.

A CARP HUNTER márkájú CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így megbízható és tartós. A bot testén és az orsótartón is minőségi alkatrészeket használtak, amelyek hozzájárulnak a horgászbot tartósságához. A bot kialakítása lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását is.

Összességében, a CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. A könnyűsége, kiváló minősége és tartóssága miatt nagyon népszerű a horgászok körében. A bot designja lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és tárolást, így minden horgász számára ideális választás. A CARP HUNTER márkájú CARP HUNTER TELE 300cm/50g-100g teleszkópos horgászbot az egyik legjobb választás a kárász és ponty horgászatához, és garantáltan sok éven át szolgál majd hűségesen minden horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák