Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13590-390
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 4 rész

10490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Tele Surf bot - Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező teleszkópos kivitelű Surf bot. IM6-os anyaga nem teszi túl merevvé, így a leakadástól is kevésbé kell tartani fárasztás közben. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással.
Cikkszám: 13590-390
Dobósúly: 100-200 g
Hossz: 390 cm
Súly: 415 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Kamasaki Tele Surf bot

A távoli haltartó helyek elérése kulcsfontosságú egy horgászat szempontjából. Egyre több horgászhelyen 100-150 méterre lévő helyeket kell meghorgászni az eredményesség érdekében. Ha a bojlisoknál alkalmazott behordás nem opció, akkor ezt partról történő dobásokkal kell kivitelezni. Kiváló bojlis és feeder pálcák is a horgászok rendelkezésére állnak, de ezeken kívül van egy típus, ami direkt a legnagyobb dobásokhoz készült, a Surf botok. A tengeri, parti horgászatok során minél nagyobbat kell dobniuk a horgászoknak, hogy elérjenek egy törést, vagy a megfelelő mélységű vizet, ahol a halak tartózkodnak és a hullámzás ereje már nem lehetetleníti el a horgászatot. Ezt a kiváló dobási tulajdonságot tudjuk kamatoztatni itthon is, ahol egy hatalmas, kúpos dobú orsóval párosítva szinte nem lehet hibázni. Hatalmas előnye, hogy teleszkópos, így könnyű szállítani és ami fontos, felszerelten tudjuk szállítani, nem kell minden alkalommal szétszedni, majd pedig a vízparton újra összerakni az egész végszereléket. A horgászbot nagyon gerinces, mely kevés tagból áll. Ennek köszönheti dobási tulajdonságait is. A rugalmas spiccel, melyen 2 db csúszógyűrű foglal helyet könnyedén meg tudjuk indítani az ideálisan 120-150 g körüli ólmunkat, amit a bot gerince nyílegyenesen a kiszemelt helyre repít.

Az IM6-os Carbon anyagnak köszönhetően nem túlságosan kemény a fárasztás során, így kevésbé kell a leakadástól tartanunk. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással. Fonott dobóelőkét mindenképp használjunk és élvezzük a kényelmet, hogy mindenkinél hosszabbat dobhatunk és megfoghatjuk azokat a halakat is, melyek eddig egy elérhetetlen törésen vagy éppen egy sekély padon tanyáztak.

Főzsinór tekintetében az alsó ajánlott vastagság: 0,30 mm.

Tapasztalattól függetlenül, bárki részére ajánljuk a botot, aki szeretné élvezni a távdobás nyújtotta előnyöket.

A Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bot minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a horgászoknak szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a horgászatban. A Kamasaki márkája mindig is az egyik legmegbízhatóbb márka volt a horgászok körében, és ezzel a botjával ismét bebizonyítja, hogy a minőség mindig az első.

A Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot hossza 390 cm, amely lehetővé teszi a horgászat nagyobb távolságokban történő végzését. Ez a bot nagyon sokoldalú, és kiválóan alkalmas tengeri és édesvízi horgászatra is. A bot használata kényelmes, hiszen teleszkópos kialakítása lehetővé teszi a kompakt csomagolást, míg használat közben a hosszabbítás során könnyen kezelhető.

A Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az erős karbon anyagból készült bot rendkívül stabil, és könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges sérülések vagy törések miatt.

A Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is. A bot nagy kapacitású, és lehetővé teszi a nagyobb súlyú csalik használatát is. Az erős és tartós bot segítségével a horgászok könnyedén fognak nagyobb halakat, így a horgászat sokkal izgalmasabb és kihívást jelentővé válik.

A Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot rendkívül könnyen kezelhető, és kényelmes használatot biztosít a horgászoknak. Az ergonomikus kialakítású markolat könnyen illeszkedik a kézbe, és biztosítja a kényelmes fogást. A bot nagyon jól egyensúlyozott, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a használata során.

A Kamasaki Tele Surf 390cm / 100-200g teleszkópos horgászbot egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretik a kihívásokat és a nagyobb halakat. Ez a bot minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a horgászoknak szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a horgászatban. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantált a tartósság és a hosszú élettartam. A Kamasaki márkája mindig is az egyik legmegbízhatóbb márka volt a horgászok körében, és ezzel a botjával ismét bebizonyítja, hogy a minőség mindig az első.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák