KAMASAKI TELE SURF 360cm / 100g-200g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13590-360
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 4 rész

8990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Tele Surf bot - Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező teleszkópos kivitelű Surf bot. IM6-os anyaga nem teszi túl merevvé, így a leakadástól is kevésbé kell tartani fárasztás közben. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással.
Cikkszám: 13590-360
Dobósúly: 100-200 g
Hossz: 360 cm
Súly: 368 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Kamasaki Tele Surf bot

A távoli haltartó helyek elérése kulcsfontosságú egy horgászat szempontjából. Egyre több horgászhelyen 100-150 méterre lévő helyeket kell meghorgászni az eredményesség érdekében. Ha a bojlisoknál alkalmazott behordás nem opció, akkor ezt partról történő dobásokkal kell kivitelezni. Kiváló bojlis és feeder pálcák is a horgászok rendelkezésére állnak, de ezeken kívül van egy típus, ami direkt a legnagyobb dobásokhoz készült, a Surf botok. A tengeri, parti horgászatok során minél nagyobbat kell dobniuk a horgászoknak, hogy elérjenek egy törést, vagy a megfelelő mélységű vizet, ahol a halak tartózkodnak és a hullámzás ereje már nem lehetetleníti el a horgászatot. Ezt a kiváló dobási tulajdonságot tudjuk kamatoztatni itthon is, ahol egy hatalmas, kúpos dobú orsóval párosítva szinte nem lehet hibázni. Hatalmas előnye, hogy teleszkópos, így könnyű szállítani és ami fontos, felszerelten tudjuk szállítani, nem kell minden alkalommal szétszedni, majd pedig a vízparton újra összerakni az egész végszereléket. A horgászbot nagyon gerinces, mely kevés tagból áll. Ennek köszönheti dobási tulajdonságait is. A rugalmas spiccel, melyen 2 db csúszógyűrű foglal helyet könnyedén meg tudjuk indítani az ideálisan 120-150 g körüli ólmunkat, amit a bot gerince nyílegyenesen a kiszemelt helyre repít.

Az IM6-os Carbon anyagnak köszönhetően nem túlságosan kemény a fárasztás során, így kevésbé kell a leakadástól tartanunk. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással. Fonott dobóelőkét mindenképp használjunk és élvezzük a kényelmet, hogy mindenkinél hosszabbat dobhatunk és megfoghatjuk azokat a halakat is, melyek eddig egy elérhetetlen törésen vagy éppen egy sekély padon tanyáztak.

Főzsinór tekintetében az alsó ajánlott vastagság: 0,30 mm.

Tapasztalattól függetlenül, bárki részére ajánljuk a botot, aki szeretné élvezni a távdobás nyújtotta előnyöket.

A KAMASAKI TELE SURF 360cm / 100g-200g teleszkópos horgászbot egy igazi élményt nyújt a horgászok számára. Ez a bot azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnek a tengerparton horgászni, és szükségük van egy olyan botra, amely könnyen kezelhető, de erős és tartós is.

A bot 360 cm hosszú, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra dobjon, így könnyebben elérheti a halakat. A 100g-200g súlyú bot alkalmas a nagyobb halak fogására, és a teleszkópos kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen szállítani lehessen. Ez a horgászbot ideális választás a tengerparti horgászat szerelmeseinek.

A KAMASAKI TELE SURF 360cm / 100g-200g teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. Az üvegszál erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy ez a bot sokáig szolgálni fogja Önt. A boton található speciális markolat, amely kényelmes fogást és biztonságos tartást biztosít. A bot könnyen széthúzható és összecsukható, így könnyen szállítható.

A KAMASAKI TELE SURF 360cm / 100g-200g teleszkópos horgászbot egy nagyon rugalmas bot, amely lehetővé teszi, hogy különböző horgászati ​​technikákat alkalmazzon. A bot ideális a tengerparti horgászatra, de használható folyóvízen is. A teleszkópos kialakításának köszönhetően könnyen beállíthatja a hosszát, hogy megfeleljen a körülményeknek, így az Ön horgászélménye még élvezetesebb lesz.

Összességében a KAMASAKI TELE SURF 360cm / 100g-200g teleszkópos horgászbot egy kiváló választás minden horgász számára, aki szereti a tengerparti horgászatot. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, erős és tartós, és könnyen kezelhető. A teleszkópos kialakítása és a könnyen széthúzható és összecsukható kialakítása miatt ez a bot ideális választás minden horgásznak, aki szereti a kihívásokat és az élményt. Érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus horgászbotot, hogy még nagyobb sikerélményben legyen része a tengerparton!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.66

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák