Kamasaki Tele Surf 420cm /100-200g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13590-420
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 4 rész
9490 Ft 12490 Ft

24% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Tele Surf bot - Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező teleszkópos kivitelű Surf bot. IM6-os anyaga nem teszi túl merevvé, így a leakadástól is kevésbé kell tartani fárasztás közben. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással.
Cikkszám: 13590-420
Dobósúly: 100-200 g
Hossz: 420 cm
Súly: 525 g
Szállítási méret: 153 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Kamasaki Tele Surf bot

A távoli haltartó helyek elérése kulcsfontosságú egy horgászat szempontjából. Egyre több horgászhelyen 100-150 méterre lévő helyeket kell meghorgászni az eredményesség érdekében. Ha a bojlisoknál alkalmazott behordás nem opció, akkor ezt partról történő dobásokkal kell kivitelezni. Kiváló bojlis és feeder pálcák is a horgászok rendelkezésére állnak, de ezeken kívül van egy típus, ami direkt a legnagyobb dobásokhoz készült, a Surf botok.

A tengeri, parti horgászatok során minél nagyobbat kell dobniuk a horgászoknak, hogy elérjenek egy törést, vagy a megfelelő mélységű vizet, ahol a halak tartózkodnak és a hullámzás ereje már nem lehetetleníti el a horgászatot. Ezt a kiváló dobási tulajdonságot tudjuk kamatoztatni itthon is, ahol egy hatalmas, kúpos dobú orsóval párosítva szinte nem lehet hibázni. Hatalmas előnye, hogy teleszkópos, így könnyű szállítani és ami fontos, felszerelten tudjuk szállítani, nem kell minden alkalommal szétszedni, majd pedig a vízparton újra összerakni az egész végszereléket.

A horgászbot nagyon gerinces, mely kevés tagból áll. Ennek köszönheti dobási tulajdonságait is. A rugalmas spiccel, melyen 2 db csúszógyűrű foglal helyet könnyedén meg tudjuk indítani az ideálisan 120-150 g körüli ólmunkat, amit a bot gerince nyílegyenesen a kiszemelt helyre repít.

Az IM6-os Carbon anyagnak köszönhetően nem túlságosan kemény a fárasztás során, így kevésbé kell a leakadástól tartanunk. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással. Fonott dobóelőkét mindenképp használjunk és élvezzük a kényelmet, hogy mindenkinél hosszabbat dobhatunk és megfoghatjuk azokat a halakat is, melyek eddig egy elérhetetlen törésen vagy éppen egy sekély padon tanyáztak.

Főzsinór tekintetében az alsó ajánlott vastagság: 0,30 mm.

Tapasztalattól függetlenül, bárki részére ajánljuk a botot, aki szeretné élvezni a távdobás nyújtotta előnyöket.

A KAMASAKI márka horgászbotjai között kiemelkedő helyet foglal el a Kamasaki Tele Surf 420cm/100-200g teleszkópos horgászbot. Ez a horgászbot minden olyan horgász igényeit kielégíti, aki szeretne nagyobb távolságra horgászni, illetve azoknak, akik szívesen horgásznak a tengerparton vagy nagyobb tavakon.

A Kamasaki Tele Surf 420cm/100-200g teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot horgászat közben. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a horgászbot használata rendkívül egyszerű és kényelmes, így akár kezdőként is könnyen használható.

A horgászbot hossza 420cm, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra horgásszunk, így több halat tudunk kifogni. A horgászbot fejlesztett parafa markolata biztosítja a kényelmes fogást, illetve a hatékony és biztonságos horgászatot. A bot főanyaga karbon, ami az erős és tartós anyagának köszönhetően nagyon hosszú élettartammal rendelkezik.

A Kamasaki Tele Surf 420cm/100-200g teleszkópos horgászbot nagyon érzékeny és pontos, így minden halat érezni fogunk, amely a horoghoz kapcsolódik. A bot akciója nagyon rugalmas, így minden horgászatnál biztosított a hatékony és eredményes horgászat.

A Kamasaki Tele Surf 420cm/100-200g teleszkópos horgászbot tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne nagyobb távolságra horgászni, illetve a tengerparton vagy nagyobb tavakon szeretne horgászni. A horgászbot nagyon tartós és megbízható, így sok horgász élményt biztosít a horgászok számára.

Összefoglalva, a Kamasaki Tele Surf 420cm/100-200g teleszkópos horgászbot egy nagyon magas minőségű és megbízható horgászbot, amely minden horgász számára ajánlott, aki szeretne hatékony és eredményes horgászatot folytatni. A horgászbot mérete (420cm) lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra horgásszunk, így több halat tudunk kifogni. A bot anyaga karbon, amely nagyon tartós és erős, így hosszú élettartammal rendelkezik. A Kamasaki Tele Surf 420cm/100-200g teleszkópos horgászbot nagyon érzékeny és pontos, így minden halat érezni fogunk, amely a horoghoz kapcsolódik. A rugalmas akció biztosítja a hatékony és eredményes horgászatot minden alkalommal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák