Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13590-450
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 450 cm
Tagok száma: 4 rész
10990 Ft 16000 Ft

31% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Tele Surf bot - Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező teleszkópos kivitelű Surf bot. IM6-os anyaga nem teszi túl merevvé, így a leakadástól is kevésbé kell tartani fárasztás közben. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással.
Cikkszám: 13590-450
Dobósúly: 100-200 g
Hossz: 450 cm
Súly: 575 g
Szállítási méret: 159 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Kamasaki Tele Surf bot

A távoli haltartó helyek elérése kulcsfontosságú egy horgászat szempontjából. Egyre több horgászhelyen 100-150 méterre lévő helyeket kell meghorgászni az eredményesség érdekében. Ha a bojlisoknál alkalmazott behordás nem opció, akkor ezt partról történő dobásokkal kell kivitelezni. Kiváló bojlis és feeder pálcák is a horgászok rendelkezésére állnak, de ezeken kívül van egy típus, ami direkt a legnagyobb dobásokhoz készült, a Surf botok.

A tengeri, parti horgászatok során minél nagyobbat kell dobniuk a horgászoknak, hogy elérjenek egy törést, vagy a megfelelő mélységű vizet, ahol a halak tartózkodnak és a hullámzás ereje már nem lehetetleníti el a horgászatot. Ezt a kiváló dobási tulajdonságot tudjuk kamatoztatni itthon is, ahol egy hatalmas, kúpos dobú orsóval párosítva szinte nem lehet hibázni. Hatalmas előnye, hogy teleszkópos, így könnyű szállítani és ami fontos, felszerelten tudjuk szállítani, nem kell minden alkalommal szétszedni, majd pedig a vízparton újra összerakni az egész végszereléket.

A horgászbot nagyon gerinces, mely kevés tagból áll. Ennek köszönheti dobási tulajdonságait is. A rugalmas spiccel, melyen 2 db csúszógyűrű foglal helyet könnyedén meg tudjuk indítani az ideálisan 120-150 g körüli ólmunkat, amit a bot gerince nyílegyenesen a kiszemelt helyre repít.

Az IM6-os Carbon anyagnak köszönhetően nem túlságosan kemény a fárasztás során, így kevésbé kell a leakadástól tartanunk. Csavaros orsótartót és távdobó surf nyelet kapott, ami amellett, hogy a nagy dobásokat segíti, még kényelmes is. A gyűrűk extra erősek, dupla felfogatással. Fonott dobóelőkét mindenképp használjunk és élvezzük a kényelmet, hogy mindenkinél hosszabbat dobhatunk és megfoghatjuk azokat a halakat is, melyek eddig egy elérhetetlen törésen vagy éppen egy sekély padon tanyáztak.

Főzsinór tekintetében az alsó ajánlott vastagság: 0,30 mm.

Tapasztalattól függetlenül, bárki részére ajánljuk a botot, aki szeretné élvezni a távdobás nyújtotta előnyöket.

A Kamasaki márkájú Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amely minden horgász számára megfelelő lehet. A termék előnyeit tekintve, érdemes megemlíteni a következőket:

Az első és talán legfontosabb előnye a horgászbotnak a teleszkópos kialakítás. A bot nagyon könnyen összecsukható és szállítható, ami különösen fontos, ha hosszabb távolságra utazol horgászni. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a bot nagyobb hosszúságú, mint a hagyományos botok, így nagyobb távolságokban is könnyebben elérheted a halakat.

A Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot másik előnye a magas minőségű anyagok felhasználása. A bot anyaga erős és tartós, így hosszú éveken át használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a törése miatt.

Ezen kívül, a horgászbot rendelkezik egy nagyon kényelmes és ergonomikus markolattal, amely megkönnyíti a horgászatot. A markolat nemcsak kényelmes, hanem csúszásmentes is, így a botot könnyedén tarthatod akkor is, ha nedvesek a kezeid.

A Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot mérete is nagyon előnyös. A bot 450 cm hosszú, így nagyobb távolságokban is elérheted a halakat. A horgászbot 100-200g-os súlyú csalikhoz lett tervezve, így bármilyen halat el tudsz vele kapni, legyen az kisebb vagy nagyobb.

Végül, a horgászbot ára is nagyon vonzó. A Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot ára nagyon kedvező, így bárki megengedheti magának a vásárlását.

Összességében, a Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot egy nagyon jó választás minden horgász számára. Az erős és tartós anyagok, a kényelmes markolat és a nagy méretű bot mind-mind előnyei, amelyek lehetővé teszik az egész napos horgászatot. A horgászbot ára is nagyon kedvező, így bárki megengedheti magának a vásárlását. Ha szeretnél egy minőségi horgászbotot, amely hosszú éveken át szolgálni fog, akkor a Kamasaki Tele Surf 450cm /100-200g teleszkópos horgászbot az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.42

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák