CikkeinkHorgásztáska útmutató

Soron következő cikkünkben kezdő horgászoknak szeretnénk segítséget adni abban, hogy milyen horgász táska kellhet egy rendezett peca során.

Hiszen a jó horgászat alapfeltétele lehet a szervezettség! Lássuk milyen típusú horgásztáska lehet hasznodra és mennyibe kerül?

 

Mi az a horgász táska? 

Tulajdonképpen bármi lehet horgásztáska, amiben a peca cuccainkat szállítjuk! Viszont nem minden táska alkalmas arra, hogy az adott peca cuccokat rendszerezve, kategorizálva kényelmesen tudjuk tárolni.  Ezért léteznek már a horgásztáskák is megkülönböztetve. Mint például orsótartó táska, száktartó táska, háti táska, pergető táska, bottartó táska, hűtőtáska és egyéb horgásztáskák. 

Nézzük meg közülük néhányat!

 

Orsótartó táska

Kezdjük az orsótartó táskával, aminek a nevében is benne van, hogy az orsók szakszerű tárolására és szállítására alkalmas kiegészítő felszerelés. Többnyire kocka vagy tégla formájú cipzáros táskák, amelyek ki vannak bélelve. Annak érdekében készül így, hogy ne sérüljön meg benne az orsó vagy orsók. Egyszerre akár 2-3-4 orsó szállítására alkalmasak dobokkal együtt. Találhatunk  már pótdob táskákat is ugyanezzel a céllal. Az orsótartó táska külső borítása vastag szövet és teljesen vízállóak. 

Az orsótartó táska beszerzése nem sok pénzbe kerül. Pár száz forintért is szerezhetünk már alap termékeket, de 2000-4000 Ft értékűek több évre is jó szolgálatot fognak tenni! 

Nade most nézzük, hogy milyen táskában fogjuk vinni az orsótartó táskánkat!

 

Horgász hátizsák

Hátitáskába igazából bármit belerakhatunk, erre még nem találtak ki szabályt!  A horgász hátizsák többnyire túratáskának nézki, rengeteg egységgel-zsebbel ellátva. Formájából adódóan egyszerűen tárolhatjuk a kisebb dobozokat és eszközöket benne. Kedvenc horgászati eszköz készítői által fémjelzett hátizsákok 4000-5000 Ft-tól akár 40.000 Ft-ig is terjedhetnek.  Az arany középút itt is jó megközelítés, hiszen még egy pár másik táska is jól fog jönni!

 

Száktartó táska

Ebben tároljuk a szákot. Nagyon fontos kritérium, hogy ezek a termékek vízhatlanok és szagmentesen záródnak! Így  az autóban nem lesznek kellemetlen szagok a part elhagyása után. Pár utazás után egyértelművé válik, hogy szükség lesz egy ilyen tároló eszközre. Kör és négyzet  alakú száktartó horgász táska található a piacokon. Beszerzési áruk ugyancsak nem lesz nagy kiadás. 1000-2000 Ft- tól kezdődik az áruk. Így már nem kell pepecselni a merítőszák szállítással és tárolással. 20000 Ft-ért pedig olyat kapunk ami már magát viszi! Mindenképp megéri befektetni rá!

 

Hűtőtáska

A hűtőtáska beszerzése nagyjából az első parton töltött nyáron meg fog történni! Ezek a termékek a hűteni kívánt élelmiszerek vagy a csalik szállítására alkalmazhatóak. Ha nem szállítják a hűtött  csalit, szúnyoglárvát, csontit, gilisztákat szakszerűen akár el is pusztulhatnak vagy egész egyszerűen bebábozódnak- akár az autóban is- és kikelnek! Volt már rá példa! Kisebb hűtőtáskákat már 4000 Ft-tól lehet kapni, a méretükkel az áruk is egyenes arányosságban nő!

A bemutatott táskákon kívül még rengeteg horgászatra alkalmas táska található a kereskedésekben. Ha több napra ruccanunk ki, akkor nyilván sokféle dolog fog kelleni, erre érdemes felkészülni. Az autóban is kényelmesebb, ha átláthatóvá válik minden, így semmi sem fog otthon maradni!

A kifejezetten horgásztáska címen található tárolók mégis úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák