TRABUCCO SS X-STRONG CRANE POWER SWIVEL 10db 05 rozsdamentes forgó

Készleten
Cikkszám: DM-100-85-050
Gyártó: TRABUCCO
Szállítás: 1-5 munkanap

835 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

A TRABUCCO márkájú 'TRABUCCO SS X-STRONG CRANE POWER SWIVEL 10db 05 rozsdamentes forgó' termék egy olyan horgászfelszerelés, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnék biztosítani, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni a horogból. Ez a termék egy olyan rozsdamentes forgó, amelynek mérete 05. A termék 10 darabból áll, így hosszú távon is használható.

Ez az erős rozsdamentes forgó lehetővé teszi, hogy a horgászok biztonságosan horgásszanak nagyobb halakat is, és ne kelljen aggódniuk a horog kiszakadása miatt. A TRABUCCO SS X-STRONG CRANE POWER SWIVEL 10db 05 rozsdamentes forgó egy olyan termék, amelyet a horgászok biztonságos és hatékony horgászathoz használhatnak.

Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, ezért hosszú távon is használható. A rozsdamentes anyagból készült forgó nem fog oxidálódni vagy rozsdásodni, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termék hosszú ideig tartó használat mellett is megőrzi eredeti formáját és funkcióját.

A TRABUCCO SS X-STRONG CRANE POWER SWIVEL 10db 05 rozsdamentes forgó mérete kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű halakra való horgászathoz. A termék mérete 05, ezért a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ezzel a forgóval megbízhatóan tudnak halat fogni, és a halak nem tudnak kiszabadulni a horogból.

Összefoglalva, a TRABUCCO márkájú 'TRABUCCO SS X-STRONG CRANE POWER SWIVEL 10db 05 rozsdamentes forgó' egy kiváló minőségű, erős és tartós horgászfelszerelés, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy biztonságosan és hatékonyan horgásszanak nagyobb halakat. A termék mérete kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb méretű halakra való horgászathoz, és hosszú távon is használható. A TRABUCCO SS X-STRONG CRANE POWER SWIVEL 10db 05 rozsdamentes forgó a horgászok biztonságos és hatékony horgászathoz szükséges eszköz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák