CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER

Külső raktáron
Cikkszám: EF-42775-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap

2190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42775-030
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 35cm
Típus: PVC-Helicopter
A két darab hagyományos, komplett helikopter előke speciális gyorskapoccsal van szerelve, gubancolódásgátló gumihüvelyekkel (antitangle sleeves), ami a kötésvédő szerepét is betölti. Ez a szerelék a PVC csőnek köszönhetően nem gubancolódik, tökéletes távdobó.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER' egy kiváló minőségű horgászszerep, amelyet a bojlis horgászok számára terveztek. A termékkel könnyedén és hatékonyan lehet elhelyezni a csalit a vízben, így lehetővé teszi a halak gyorsabb és hatékonyabb fogását. A PVC anyagból készült helikopter egy nagyon stabil és tartós kialakítású horgászkellék, amely sima felülete miatt nem gyűjtögeti a koszt és a sárt. Ezen kívül a helikopter a víz alatt is rendkívül stabil marad, így biztosítva a csalit helyzetének biztonságát.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER mérete 39 mm, így könnyedén illeszkedik a bojlikhoz, és lehetővé teszi a helyes csali pozíció beállítását. A helikopter könnyen használható, és a bojli rögzítése is nagyon egyszerű. A termék kompatibilis a forgókkal is, így mindenféle horgászstílushoz alkalmazható. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER tökéletes megoldás a bojlis horgászok számára, akik hatékony és megbízható horgászkellékre vágynak.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni. Először is, a helikopter nagyon stabil az aljzaton, így a bojli helyzete mindig biztosított. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a csalit pontosan oda helyezzék el, ahol a halak jelen vannak. Másodszor, a PVC anyagból készült helikopter rendkívül tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy az eszköz hosszú éveken át használható, és nem kell aggódni az anyag kopásának vagy tönkremenetelének miatt. Harmadszor, a CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER könnyen használható és rögzíthető. A termék mindenféle horgászstílushoz alkalmazható, és lehetővé teszi a bojlik biztonságos és hatékony rögzítését.

Összességében a CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER egy kiváló minőségű és hatékony horgászkellék, amely megkönnyíti a bojlis horgászatot. A termék kiváló minőségű PVC anyagból készült, amely rendkívül tartós és ellenálló. A helikopter könnyen használható, és lehetővé teszi a bojlik biztonságos rögzítését az aljzaton. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-HELICOPTER tökéletes választás minden bojlis horgász számára, aki hatékony és megbízható eszközöket keres a halak fogásához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák