CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-42808-002
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42808-002
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 19 cm
Változat: Boilie rig 2-es horoggal
15 librás fonott zsinórra kötött, készre szerelt, klasszikus bojlis horogelőke, amely hagyományos pontyos horoggal, a széles, kerek öblű 8346-os Maruto-val készült. A csomagban 2 db tökéletesen kötött előke található, kötésvédő szilikonnal a horogkötésnél, végén a főzsinórhoz való kapcsolatot biztosító forgókapoccsal. A bojlit a horog mellett futó fonott hajszálelőkére kell felhúzni és bojlistopperrel megütköztetni.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 2 egy fantasztikus termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A termék mérete 20-as, ami ideális bármilyen halfajhoz. A bojli előkötött horog tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné javítani a halászati eredményeit.

Ez az előkötött horog rendkívül könnyen használható és nagyon hatékony. Az előkötött horognak köszönhetően nem kell aggódni az időigényes előkészületek miatt, így a horgászok több időt tölthetnek a vízen, és több halat foghatnak.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 2 egyedi kialakítása kiváló minőségű anyagokból készült, és tartós és megbízható. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű és biztonságos csalizást, így a horgászok nem veszíthetik el a halakat a horogról.

Ez az előkötött horog valóban sok előnnyel rendelkezik. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon hatékonyan használható bármilyen halfajhoz. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 2 rendkívül erős, így a horgászok nem kell aggódniuk a horog eltörése miatt.

Ez az előkötött horog nagyon sokoldalú, és bármilyen típusú bojlihoz használható. A horgászok azonban csak a legjobb minőségű bojlikat használják, hogy javítsák a halászati eredményeiket.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 2 hosszú élettartammal rendelkezik, és könnyen tisztítható. Az előkötött horog rendkívül tartós, így a horgászok hosszú időn keresztül használhatják anélkül, hogy aggódnának a horog tönkremenése miatt.

Összességében a CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 2 egy fantasztikus termék, amely nagyon hatékonyan használható bármilyen halfajhoz. Az előkötött horog nagyon könnyen használható, tartós és megbízható. A horgászok, akik ezt a terméket választják, biztosak lehetnek abban, hogy javítják a halászati eredményeiket, és élvezik a horgászatot anélkül, hogy aggódnának a horog eltörése miatt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák