CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-42808-004
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42808-004
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 19 cm
Változat: Boilie rig 4-es horoggal
15 librás fonott zsinórra kötött, készre szerelt, klasszikus bojlis horogelőke, amely hagyományos pontyos horoggal, a széles, kerek öblű 8346-os Maruto-val készült. A csomagban 2 db tökéletesen kötött előke található, kötésvédő szilikonnal a horogkötésnél, végén a főzsinórhoz való kapcsolatot biztosító forgókapoccsal. A bojlit a horog mellett futó fonott hajszálelőkére kell felhúzni és bojlistopperrel megütköztetni.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 egy olyan horgász termék, amely minden bojlis horgász álma lehet. A Carp Expert márkanév garancia a minőségre, és a termék kiváló minőségű anyagokból készült. A horgászok számára készült termékleírásban az alábbiakban mutatjuk be a termék előnyeit.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 előnyei:

1) Kiváló minőségű anyagok - A termék készítése során a Carp Expert csak a legjobb minőségű anyagokat használja fel. A horog és a forgó mind erős és tartós anyagokból készülnek, így kiválóan ellenállnak a nagyobb halaknak.

2) Könnyen használható - A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 könnyen használható és beállítható, így még a kezdő horgászok is könnyen használhatják. A horgászoknak már csak a bojlit kell felhelyezniük, és máris készen állnak a horgászatra.

3) Nagyszerű csalizási lehetőség - A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 kiváló csalizási lehetőséget nyújt a horgászoknak. A horog felépítése és a forgó kialakítása lehetővé teszi a bojli stabil rögzítését, így a halak azonnal megragadhatják a csalit.

4) Kiváló méret - A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 14-es méretű horoggal rendelkezik, amely kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására. A forgó kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog kiválóan működjön a bojlival együtt.

5) Rugalmas használat - A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati helyzetekhez. Az erős anyagok lehetővé teszik a horgászoknak, hogy bármilyen körülmények között biztonságosan használják a terméket.

6) Kiváló ár-érték arány - A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A horgászok kiváló minőségű terméket kapnak, amely tartós és kiválóan működik, mindezt elérhető áron.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 egy olyan termék, amelyet minden bojlis horgásznak ajánlunk. A kiváló minőségű anyagok és a kiváló csalizási lehetőségek révén a termék garantáltan nagyszerű eredményeket hoz majd. A termék mérete 14-es, így kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 4 kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így minden horgász számára elérhető áron vásárolható meg. Használd ezt a terméket a következő horgászaton, és garantáltan fantasztikus élményben lesz részed!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák