CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-42808-008
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42808-008
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 19 cm
Változat: Boilie rig 8-as horoggal
15 librás fonott zsinórra kötött, készre szerelt, klasszikus bojlis horogelőke, amely hagyományos pontyos horoggal, a széles, kerek öblű 8346-os Maruto-val készült. A csomagban 2 db tökéletesen kötött előke található, kötésvédő szilikonnal a horogkötésnél, végén a főzsinórhoz való kapcsolatot biztosító forgókapoccsal. A bojlit a horog mellett futó fonott hajszálelőkére kell felhúzni és bojlistopperrel megütköztetni.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 egy fantasztikus termék, amelyet kifejezetten a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a bojlis előkötött horog rendkívül hatékony és megbízható, és garantáltan segít abban, hogy nagyobb és nehezebb halakat fogjunk.

A termék rendkívül sok előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb előnye a megbízhatóság. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy bármilyen körülmények között használhatjuk, és bízhatunk benne, hogy nem fog elszakadni vagy meghibásodni.

A termék mérete is nagyon fontos előny. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy alkalmas nagyobb halak fogására is. A nagyobb méretű horog segít a bojlik hatékonyabb rögzítésében, és a nagyobb halak fogásában is nagyobb esélyt ad.

A termék kivitelezése is nagyon fontos előny. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon jól megtervezett. A horog és a bojli rögzítése rendkívül erős és biztonságos, és nagyon könnyű használni. A termék tökéletesen alkalmas mind kezdő, mind haladó horgászok számára.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 további előnye, hogy nagyon könnyen beállítható. A készletben lévő forgót és csipeszt használva egyszerűen hozzá tudjuk igazítani a horog méretét a bojli méretéhez, így biztosítva a tökéletes rögzítést.

Összességében a CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 egy fantasztikus termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék megbízható, tartós, és rendkívül hatékony a nagyobb halak fogásában. A termék könnyen beállítható és használható, így mindenkinek ajánlom, aki a bojlis horgászatban szeretne eredményes lenni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák