THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-42780-104
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42780-104
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 12,5cm
Változat: Aligner rig 4-es horoggal
A The One Aligner Hair Rig egy gyárilag kötött bojlis szerelék, ami minőségi The One termékekből áll. A 25 lbs szakítószilárdságú lágy fonott zsinórra kötött minőségi The One horog, a gubancolódást megakadályozó szilikon hüvely és az Aligner horogbefordító kiváló összhangban van, bármely hajszálelőkés csalizási módszerhez használható. Kiszerelés:2db/csomag

A horgászat az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenységünk, amely kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a természetben való eltöltött időre. Azonban a horgászat sikeressége sok tekintetben függ a használt eszközök minőségétől és hatékonyságától. Éppen ezért, a horgászok számára fontos, hogy olyan felszereléseket válasszanak, amelyekkel biztosan elérhetik a kívánt eredményt. A THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 4' termék kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely garantáltan segíti a sikeres horgászatot.

A 'THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 4' termék előnyeit tekintve, az első és legfontosabb szempont a minőség. A THE ONE márka horgai kiváló minőségű acélból készülnek, amelynek köszönhetően nagyon erősek és tartósak. A horog mérete No. 4, ami ideális méret a kisebb halfajokhoz, mint például a ponty, amur vagy keszeg. A méret optimális, így a halakat könnyedén lehet kihalászni a vízből, anélkül, hogy kárt okoznánk nekik.

A második előnye a már előkötözött kivitel, amely nagyon megkönnyíti a horgászatot. Az előkötött horog rendkívül praktikus, hiszen időt és energiát spórolunk meg, mivel nem kell a horoghoz zsinórt és csalit kötnöznünk. A horog előkötött hossza 50 centiméter, ami elegendő ahhoz, hogy a halat a vízből kihúzzuk, de nem olyan hosszú, hogy a halak beleakadjanak a növényzetbe vagy a kövekbe.

A harmadik előnye a horognak, hogy rendkívül hatékony és vonzó az állatok számára. A horogon található éles hegy és a megfelelően kialakított hajlatok lehetővé teszik, hogy a horog könnyen beleakadjon a hal szájába, így biztosítva a sikeres befogást. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog érzékeny legyen, és a halakat könnyen meg tudjuk fogni, anélkül, hogy túlságosan rájuk kellene erőltetnünk.

A 'THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 4' termék az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékony és minőségi eszközöket használni a sikeres befogás érdekében. A termék előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyagokból készült erős és tartós kialakítás, az előkötött kivitel, amely megkönnyíti a horgászatot, valamint a hatékony és vonzó horog kialakítás, amely biztosítja a sikeres befogást. A 'THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 4' mérete 50 centiméter, amely elegendő a kisebb halfajokhoz, és ideális választás a horgászat sikereséhez.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák