THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-42780-108
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42780-108
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 12,5cm
Változat: Aligner rig 8-as horoggal
A The One Aligner Hair Rig egy gyárilag kötött bojlis szerelék, ami minőségi The One termékekből áll. A 25 lbs szakítószilárdságú lágy fonott zsinórra kötött minőségi The One horog, a gubancolódást megakadályozó szilikon hüvely és az Aligner horogbefordító kiváló összhangban van, bármely hajszálelőkés csalizási módszerhez használható. Kiszerelés:2db/csomag

Az éles horgak, mint a THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 8', gyakran kulcsfontosságúak a sikeres horgászathoz. A kiváló minőségű acélból készült horog rendkívül éles és tartós, így garantáltan hosszú éveken át használható marad. A horgászok körében nagyon népszerű ez a termék, mivel kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletesen megtervezett a legjobb fogást nyújtó formában.

Az előkötött horog No. 8 mérete közepes, így alkalmas kisebb és közepes méretű halakra. A horog megfelelő mérete azonban nem csak a halak fajtájától, hanem a körülményektől is függ. Érdemes figyelembe venni a víz hőmérsékletét és az időjárási viszonyokat is, amikor kiválasztjuk a megfelelő méretű horogat. Az előkötött horog No. 8 ideális a bojlis horgászathoz, és könnyen használható.

A THE ONE márkájú előkötött horog nagy előnye, hogy már előre kötve érkezik a csomagolásban, így időt és energiát takarít meg a horgászok számára. A horog könnyen és biztonságosan rögzíthető a zsinór végére, és ezáltal a horgászoknak nem kell aggódniuk a kötés biztonságossága miatt. Az előkötött horog No. 8 kimagasló fogóerejének köszönhetően a halak szinte biztosan nem fognak kiszabadulni a horogból.

A THE ONE márkájú előkötött horog további előnye, hogy forgóval rendelkezik, ami megakadályozza a zsinór feltekeredését és csomósodását. Ez a különleges kialakítás biztosítja, hogy a horog mindig helyesen és biztonságosan álljon, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a horog elcsúszása miatt. A forgóval rendelkező előkötött horog No. 8 továbbá kiválóan alkalmas az élő csalikhoz is, mivel a forgó lehetővé teszi, hogy a csali szabadon mozogjon a vízben, és így még vonzóbb legyen a halak számára.

Összességében a THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG No. 8' egy nagyon hasznos és kiváló minőségű termék a horgászok számára. A méretének köszönhetően alkalmas kisebb és közepes méretű halakra, és a forgóval rendelkező kialakítása megakadályozza a zsinór feltekeredését és csomósodását. Az előkötött horog kiválóan alkalmas a bojlis horgászathoz, és könnyen használható. Ha szereted a horgászatot, akkor érdemes kipróbálnod ezt a kiváló minőségű terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák