THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG 12,5cm No. 6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-42780-006
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42780-006
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 12,5 cm
Változat: Kombi rig 6-os horoggal
A The One Combi Rig előkötött horog egy gyorskapocsból, egy gubancgátló gumihüvelyből, fluro carbon és fonott horogelőkéből áll, mely egy horogbefordítóval végződik, ami tökéletessé teszi a horog akadását! Bármely csalifelkinálási módszerhez használható. Kiszerelés:2db/csomag

A horgászat egy kiváló módja annak, hogy kikapcsolódjunk és élvezzük a természetet. Ha azonban nem rendelkezel a megfelelő felszereléssel, az élmény elmaradhat. A THE ONE márkájú 'THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG 12,5cm No. 6' termékkel azonban biztos lehetsz benne, hogy minden alkalommal sikeres lesz a horgászat.

A termék kiváló minőségű előkötött horog, amelyet a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készítettek. A horog mérete 12,5 cm, ami azt jelenti, hogy ideális a közepes méretű halak fogásához. A No.6 méret kiválóan alkalmas a pontyok, süllők és más fajok fogására.

A horog előkötött kivitelének köszönhetően azonnal használatra kész. Nincs szükség további előkészületekre, csak csatlakoztasd a zsinórodhoz és már kezdődhet is a horgászat. Az előkötött horog kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, így a bojlis, a spicc és a feeder horgászat is könnyedén megvalósítható vele.

A THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG 12,5cm No. 6 termék előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagok használata, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű használatot, így azonnal használatra kész. A termék mérete ideális közepes méretű halak fogásához, így szinte minden horgászati körülményhez alkalmas.

A termék érdemeit tovább növeli a kiváló ár-érték aránya. A THE ONE márkájú 'THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG 12,5cm No. 6' termék kiváló minőségű, de mégis megfizethető áron vásárolható meg. Ez azt jelenti, hogy minden horgász számára elérhető, aki kiváló minőségű felszerelést szeretne vásárolni horgászatához.

Összességében a THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG 12,5cm No. 6 termék kiváló választás minden horgász számára. A kiváló minőségű anyagok használata, az ideális méret, az előkötött kivitel és az ár-érték arány mind azt mutatják, hogy ez egy olyan termék, amelyre bármikor számíthatsz horgászat során. Ha szeretnél minőségi horoghoz jutni, akkor a THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG 12,5cm No. 6 termék az, amire szükséged van.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák