BLACK FIGHTER METHOD KÖTÖTT HOROG CSALITÜSKÉVEL 7-10MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-42861-068
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
990 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42861-068
Kiszerelés: 4 db/ csomag
Méret: 6-os/8-as
Szín: Black Nickel
Csalitüskével előkötött horog, hogy még egyszerűbb legyen a halfogás!
Csak vegyük elő a csomagból és kössük a method kosarunk alá, olyan hosszban, amilyenben csak szeretnénk, hiszen a hosszabbra hagyott fonottzsinór lehetőséget ad a méretre szabására.
Apropó fonott zsinór, a horog 7 kg teherbírású Kamasaki Super Braid teflon előkezsinórra van felkötve, ami kiváló minőségénél fogva egészen biztosan nem lesz a szerelékünk gyengepontja.

A 2db 7-, és 2 db 10 mm-es csalitüskére, 1-2 kisebb puha pellet, vagy bojli tökéletesen ráfér, és akkor még nem beszéltünk a szilikon kukoricákról, melyek kivételesen eredményesek ily módon felkínálva.

A BLACK FIGHTER Method kötött horog csalitüskével 7-10mm egy rendkívül kiváló minőségű horgászfelszerelés, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének még nagyobb sikereket elérni a horgászatban. Ez a termék több előnnyel rendelkezik, mint a többi horgászfelszerelés, ezért érdemes figyelmet szentelni ennek a terméknek, és kipróbálni annak minden előnyét.

Ez a horgászfelszerelés a BLACK FIGHTER márkától származik, amely ismert a minőségi horgászati termékeiről. A BLACK FIGHTER Method kötött horog csalitüskével 7-10 mm méretének köszönhetően számos halat lehet vele megfogni, és ez az egyik oka annak, hogy a horgászok szeretik használni ezt a terméket. A kötött horog csalitüskével ellátott termék kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Ez a termék nagyon könnyen használható, így akár kezdő horgászok is használhatják ezt a terméket. A BLACK FIGHTER Method kötött horog csalitüskével 7-10 mm méretének köszönhetően a horgászok könnyen meg tudják fogni a kisebb halakat is, valamint a nagyobb halakat is, így a horgászat minden szintjén sikeres lehet a használata.

Ez a termék nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabbak a következők:

- A BLACK FIGHTER Method kötött horog csalitüskével 7-10 mm méretének köszönhetően könnyedén lehet vele dolgozni, így a horgászok sokkal több halat fognak meg.

- A termék kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

- A kötött horog csalitüskével ellátott termék nagyon könnyen használható, így akár kezdő horgászok is használhatják ezt a terméket.

- A BLACK FIGHTER Method kötött horog csalitüskével 7-10 mm méretének köszönhetően a horgászok könnyen meg tudják fogni a kisebb halakat is, valamint a nagyobb halakat is.

A BLACK FIGHTER Method kötött horog csalitüskével 7-10 mm méretével a horgászok bármilyen körülmények között sikeresek lehetnek. A termék könnyen használható, így akár kezdő horgászok is használhatják ezt a terméket. Az egyik legjobb dolog ebben a termékben az, hogy a kötött horog csalitüskével ellátott termék kiváló minőségű anyagból készült, így hosszú élettartama van és megbízható marad. Ez a termék egy olyan eszköz, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálni, mert biztosan elégedettek lesznek azzal, hogy milyen könnyű és hatékony vele a horgászat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák