CH CLASSIC CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-42875-008
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42875-008
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: Horog: 8 szakító: 6,4 kg tüske: 10 mm
Változat: Classic Carp

Carp Hunter előkötött method előke csalitüskével - Classic Carp

A CH kínálata rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező termékeket tudhat magáénak, mely bővült ezzel a csalitüskés megoldással.

A mára oly divatos és jó fogási mutatókat eredményező method módszer, szinte elengedhetetlen kelléke lett a csalitüske is. Ami akár a soft csalik felkínálását is rendkívül egyszerűvé teszi, a popupok és különféle pelletek mellett. A felkínálásra kerülő csali egyszerűen felhelyezhető a tüskére, nem kell hajszálelőkét kötni, majd stoppert használni.

A csalizás egy mozdulattal elvégezhető. A módszer egyszerű, hatékony, mégis sokan félve nyúlnak a használatához, ennek oka a kötése vagy maga a megfelelő előke elkészítése. Számukra tökéletes alternatíva a CH szerelt method előke, melyben 2 db készre szerelt csalitüskés előke szerepel, egy csomagban.

Elsősorban nekik kedvezünk új termékünkkel, a csalitüskés method feeder előkével. De aki a vízparton töltött idejét akarja maximalizálni, neki is tökéletes alternatíva, így a horgászidő nem telik el horogkötéssel.

Csak a kosár alá fel kell akasztani, csalit kell rá tenni és mehet is a vízbe a szerelék. 10 cm-es előkehosszban, 15, 10, illetve 7 mm-es tüskével.

Tapasztalattól függetlenül, bárkinek ajánlott, jó ár-érték arányú termék.

A CARP HUNTER márkájú CH CLASSIC CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 8 a horgászok igényeinek tökéletesen megfelelő termék, amely lehetővé teszi a hatékonyabb és eredményesebb halászatot. Ez az előke kifejezetten a method feeder horgászatokhoz lett tervezve, és kiváló minőségű anyagokból készült.

Az előke hossza 40 centiméter, és 8-as méretű horoggal van ellátva, ami megfelelő méretű az átlagosan nagyobb pontyok fogásához. A horog rendkívül éles és tartós, így biztosan megakad a hal a csalitüskén.

Az előke anyaga kifejezetten a method feeder horgászatokhoz lett kifejlesztve, és kiváló minőségű monofil anyagból készült, ami rendkívül ellenálló és tartós, így akár a nagyobb halak is biztonságosan kifoghatók vele.

Az előke használata rendkívül egyszerű, és könnyen alkalmazható minden method feeder technikához. A csalitüske kialakítása lehetővé teszi a csali hatékony rögzítését, és a halak pontosabb célzását.

Az előke alkalmazása számos előnnyel jár. A method feeder horgászatok során az előke használata növeli a halak megfogási esélyeit, és lehetővé teszi a pontosabb célzást. Az előke hossza és vastagsága megfelelő az átlagosan nagyobb pontyok fogásához, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az előke tartós és megbízható.

A CARP HUNTER márkájú CH CLASSIC CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 8 egy kiváló minőségű termék, amely megfelelő választás minden method feeder horgász számára. Az előke használata hatékonyabb és eredményesebb halászatot tesz lehetővé, és garantálja a halak biztonságos kifogását.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák