CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-42870-012
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42870-012
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: Horog: 12 szakító: 5,3 kg tüske: 7 mm
Változat: Round Carp

Carp Hunter előkötött method előke csalitüskével - Round Carp

A CH kínálata rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező termékeket tudhat magáénak, mely bővült ezzel a csalitüskés megoldással.

A mára oly divatos és jó fogási mutatókat eredményező method módszer, szinte elengedhetetlen kelléke lett a csalitüske is. Ami akár a soft csalik felkínálását is rendkívül egyszerűvé teszi, a popupok és különféle pelletek mellett. A felkínálásra kerülő csali egyszerűen felhelyezhető a tüskére, nem kell hajszálelőkét kötni, majd stoppert használni.

A csalizás egy mozdulattal elvégezhető. A módszer egyszerű, hatékony, mégis sokan félve nyúlnak a használatához, ennek oka a kötése vagy maga a megfelelő előke elkészítése. Számukra tökéletes alternatíva a CH szerelt method előke, melyben 2 db készre szerelt csalitüskés előke szerepel, egy csomagban.

Elsősorban nekik kedvezünk új termékünkkel, a csalitüskés method feeder előkével. De aki a vízparton töltött idejét akarja maximalizálni, neki is tökéletes alternatíva, így a horgászidő nem telik el horogkötéssel.

Csak a kosár alá fel kell akasztani, csalit kell rá tenni és mehet is a vízbe a szerelék. 10 cm-es előkehosszban, 15, 10, illetve 7 mm-es tüskével.

Tapasztalattól függetlenül, bárkinek ajánlott, jó ár-érték arányú termék.

A CARP HUNTER márka folyamatosan új és innovatív horgászfelszereléseket hoz létre, amelyek segítenek a horgászoknak még hatékonyabbá tenni a horgászatot. Az egyik ilyen termék a CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12, amely egy kiváló minőségű előke, amelyet speciálisan a method feeder horgászat céljaira terveztek.

Ez a termék magas minőségű anyagokból készül, és tökéletesen alkalmas a nagyobb méretű pontyok megfogására. A CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12 kiválóan működik mindenféle vízben, és nagyon erős, így biztos lehet benne, hogy a horgászat során nem fog eltörni vagy meghibásodni.

Ezen kívül, a CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12 rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodik a vízben található környezeti tényezőkhöz. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan halásszanak, még akkor is, ha a körülmények nem ideálisak.

A CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12 mérete 12-es, amely nagyon népszerű méret a method feeder horgászok körében. Ez a méret tökéletesen alkalmas a pontyok megfogására, és biztosítja, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan halásszanak.

A CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12-et könnyen lehet használni, és nagyon sokoldalú. A horgászok használhatják ezt az előkét mindenféle method feeder horgászatra, beleértve a pellet, a bojli, a csonti és a kukorica használatát is.

Összességében, a CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12 egy kiváló minőségű előke, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb eredményeket a method feeder horgászat során. Ez a termék magas minőségű anyagokból készül, nagyon erős és rugalmas, és könnyen használható. A CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 12 egy kiváló választás minden method feeder horgásznak, aki hatékonyan szeretne halászni és nagyobb méretű pontyokat fogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák