CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 14

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-42870-014
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 14

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 42870-014
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: Horog: 14 szakító: 5,3 kg tüske: 7 mm
Változat: Round Carp

Carp Hunter előkötött method előke csalitüskével - Round Carp

A CH kínálata rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező termékeket tudhat magáénak, mely bővült ezzel a csalitüskés megoldással.

A mára oly divatos és jó fogási mutatókat eredményező method módszer, szinte elengedhetetlen kelléke lett a csalitüske is. Ami akár a soft csalik felkínálását is rendkívül egyszerűvé teszi, a popupok és különféle pelletek mellett. A felkínálásra kerülő csali egyszerűen felhelyezhető a tüskére, nem kell hajszálelőkét kötni, majd stoppert használni.

A csalizás egy mozdulattal elvégezhető. A módszer egyszerű, hatékony, mégis sokan félve nyúlnak a használatához, ennek oka a kötése vagy maga a megfelelő előke elkészítése. Számukra tökéletes alternatíva a CH szerelt method előke, melyben 2 db készre szerelt csalitüskés előke szerepel, egy csomagban.

Elsősorban nekik kedvezünk új termékünkkel, a csalitüskés method feeder előkével. De aki a vízparton töltött idejét akarja maximalizálni, neki is tökéletes alternatíva, így a horgászidő nem telik el horogkötéssel.

Csak a kosár alá fel kell akasztani, csalit kell rá tenni és mehet is a vízbe a szerelék. 10 cm-es előkehosszban, 15, 10, illetve 7 mm-es tüskével.

Tapasztalattól függetlenül, bárkinek ajánlott, jó ár-érték arányú termék.

A CARP HUNTER márka által kínált 'CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 14' igazi kincs minden horgász számára. Ez a speciális előke kifejezetten a method horgászat kedvelőinek lett kifejlesztve. Az előke hosszú és könnyű, amely lehetővé teszi a könnyű dobást. Az előke hossza 60 centiméter, ami ideális a method horgászat során.

Az előke különlegessége, hogy az állítható hosszúságú csalitüskének köszönhetően a horgász kiválaszthatja a megfelelő hosszt az általa használt csalihal méretéhez. A csalitüske használata nem csak a csali tartósságát növeli, hanem lehetővé teszi a halak számára a könnyebb felfedezést és elfogadást is.

Az előke anyaga erős és tartós, így biztosítva van a maximális stabilitás és biztonság a nagyobb halak fogása során is. Az előke felépítése kifejezetten a method horgászatra lett tervezve, így biztosítva van a maximális hatékonyság és a nagyobb halak fogása.

A CARP HUNTER 'CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 14' termékének legfőbb előnye, hogy a horgászok egy olyan előke mellett dönthetnek, amelyet speciálisan a method horgászatra terveztek. Az előke állítható csalitüskével rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a megfelelő hosszt válasszák ki az általuk használt csalihal méretéhez. Az előke anyaga erős és tartós, így a nagyobb halak fogása során is biztosított a maximális biztonság és stabilitás.

A CARP HUNTER 'CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 14' terméke a method horgászat szerelmeseinek készült. Az előke hossza 60 centiméter, ami ideális a method horgászat során. Az állítható csalitüske lehetővé teszi, hogy a horgászok a csali méretéhez igazítsák az előke hosszát, ezáltal pedig növelik a csali tartósságát és hatékonyságát. Az előke felépítése erős és tartós, így biztosítva van a maximális biztonság és stabilitás a nagyobb halak fogása során is.

Összességében, a CARP HUNTER 'CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 14' terméke egy fantasztikus választás a method horgászatra specializálódott horgászok számára. Az előke állítható csalitüskével rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a megfelelő hosszt válasszák ki az általuk használt csali méretéhez. Az előke felépítése erős és tartós, így biztosítva van a maximális biztonság és stabilitás a nagyobb halak fogása során is. Ha a method horgászat a szenvedélyed, akkor a CARP HUNTER 'CH ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE 14' terméke az a termék, amely segíthet a nagyobb halak fogásában.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák