EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47019-001
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47019-001
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 1
Szín: BN
Változat: Előkötött, szakállas
Elsősorban ponty horgászatára kifejlesztett előkötött horog, mely sikeresen veszi fel a harcot más békés halakkal is, például az amúrral. A víztiszta zsinórnak köszönhetően észrevétlen marad a halak előtt, ezáltal a kapások száma növekedni fog és egyenes arányban a fogásoké is. A horog anyaga és a zsinór Japánban készült, ami garancia a csúcsminőségre! Hagyományos fenekezésre, nádi pontyozásra kiváló.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1 a horgászok számára egy igazán kiváló minőségű termék, amely garantálja a maximális hatékonyságot és a horgászat élményét. Ez a horog egy igazi klasszikus, amely tökéletesen alkalmas a különböző horgászmódszerekhez és körülményekhez.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1 mérete a 10-es mérettől a 18-as méretig terjed, így minden horgásznak megtalálható a megfelelő méretű horog. A horog kötött kivitele garantálja a maximális erősséget és tartósságot, így biztos lehet benne, hogy a horog nem fog eltörni még a legnagyobb harcok során sem.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1 előnyei közé tartozik az alacsony memóriájú monofilament anyag, amely garantálja a maximális pontosságot és a tökéletes kapaszkodást. A horog nagyon éles és precízen vág, így a halakat könnyedén meg tudod fogni.

Ez a horog kiválóan alkalmas az édesvízi és a tengerszintű horgászatra is. A horog kialakítása és anyaga lehetővé teszi a maximális pontosságot és a tökéletes kapaszkodást a különböző halaknál. Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1 egy igazi profi horog, amelynek segítségével garantált a sikeres horgászat.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1 a horgászok számára egy igazi megoldás a hatékony és eredményes horgászat érdekében. A horog kiváló minősége, tartóssága és pontos vágása garantálja a maximális eredményességet. Ha igazán hatékony horgászatra vágysz, akkor az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.1 a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák