EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47019-006
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47019-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Előkötött, szakállas
Elsősorban ponty horgászatára kifejlesztett előkötött horog, mely sikeresen veszi fel a harcot más békés halakkal is, például az amúrral. A víztiszta zsinórnak köszönhetően észrevétlen marad a halak előtt, ezáltal a kapások száma növekedni fog és egyenes arányban a fogásoké is. A horog anyaga és a zsinór Japánban készült, ami garancia a csúcsminőségre! Hagyományos fenekezésre, nádi pontyozásra kiváló.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 egy igazán kiváló minőségű horgászati termék, amelyet minden olyan horgásznak ajánlunk, aki szereti a kihívást és a precíz horgászatot. Ez a termék a legjobb, amit a EXCALIBUR márkának a horgászati piacra való belépése óta sikerült kifejlesztenie.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 egy olyan termék, amely a legjobb minőségű anyagokból készült. Ez a termék ellenáll a legkeményebb körülményeknek is, így biztosítva, hogy a horgászat minden pillanata élvezet legyen. A termék anyaga puha és tartós, amely lehetővé teszi a horog szabad mozgását a hal szájában, így biztosítva a pontos fogást.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 egy olyan termék, amely a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. Ez a termék ideális a nagyobb halak fogásához, így a horgászok számára kiváló lehetőséget nyújt a kihívásokkal teli horgászatokhoz. A BN No.6 méretű horog ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnek nagyobb halakat fogni.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 egy olyan termék, amely könnyen használható. A termék kialakítása lehetővé teszi a horog egyszerű és gyors cseréjét, így a horgászoknak nem kell az időt vesztegetniük a horogcserével. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítsük az etetőanyagot, így a halakat könnyedén vonzhatjuk magunkhoz.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 egy olyan termék, amelyet a horgászok a világ minden táján használnak. Ez a termék igazán kiváló minőségű, és biztosítja, hogy a horgászat minden pillanata élvezetes legyen. A termék megfelelő gondozás mellett hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok sokáig élvezhetik a halak fogását.

Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 méretei 6-as BN méretű. A termék méretei lehetővé teszik a nagyobb halak fogását, így a horgászok számára kiváló lehetőséget nyújt a kihívásokkal teli horgászatokhoz. A termék méretei megfelelnek a legtöbb horgászati technikának, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 minden helyzetben jól fog teljesíteni.

Összességében az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 egy olyan termék, amelyet minden olyan horgásznak ajánlunk, aki szereti a kihívást és a precíz horgászatot. Ez a termék a legjobb, amit a EXCALIBUR márkának a horgászati piacra való belépése óta sikerült kifejlesztenie. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és biztosítja a horgászat minden pillanatának élvezetét. Az EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, BN NO.6 ideális a nagyobb halak fogásához, és könnyen használható. A termék megfelelő gondozás mellett hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok sokáig élvezhetik a halak fogását.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák