EXCALIBUR KÖTÖTT HOROG CARP CLASSIC, GOLD NO.2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47024-002
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47024-002
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 2
Szín: Arany
Változat: Előkötött, szakállas
Elsősorban ponty horgászatára kifejlesztett előkötött horog, mely sikeresen veszi fel a harcot más békés halakkal is, például az amúrral. A víztiszta zsinórnak köszönhetően észrevétlen marad a halak előtt, ezáltal a kapások száma növekedni fog és egyenes arányban a fogásoké is. A horog anyaga és a zsinór Japánban készült, ami garancia a csúcsminőségre! Hagyományos fenekezésre, nádi pontyozásra kiváló. A horog arany színéből adódóan kiváló kukoricával történő csalizás esetén.

Az Excalibur márka mindig is a kiváló minőség és a kifinomult design képviselője volt a horgászvilágban. Az Excalibur Kötött Horog Carp Classic, Gold No.2 is ezt az elvárást hozza magával, és azok számára készült, akik a horgászatot szenvedélyként élik meg, és nem elégednek meg azzal azzal, hogy csak egyszerűen kifogják a halat.

Ez a horog kifejezetten a carp horgászok számára készült, és a fogások számának növelése érdekében lettek kialakítva. Az Excalibur Kötött Horog Carp Classic, Gold No.2 egy kiváló minőségű, erős és tartós horog, amely garantálja, hogy a hal nem menekülhet el. A Gold No.2 méretű horog nagyon sokoldalú és számos halászmódszerhez használható.

Ez a horog a legjobb minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és hosszú élettartamú. A horog feje kifejezetten erős és tartós, így bármilyen halat képes kifogni. A Gold No.2 méretű horog közepes méretű halakhoz is megfelelő, de nagyon jól működik nagyobb halaknál is, például pontyoknál.

Az Excalibur Kötött Horog Carp Classic, Gold No.2 kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is. A horog színe kiválóan látható a sötétben, így könnyen követhető a hal mozgása. A horog hegye nagyon éles, így könnyen belefér a hal szájába, és garantáltan megfogja a halat.

Az Excalibur Kötött Horog Carp Classic, Gold No.2 egy nagyon könnyen használható horog, amelyet akár kezdő horgászok is könnyen használhatnak. Nagyon könnyen felszerelhető a horgászbotra és a zsinórra, és garantálja a sikeres fogást minden horgászat során.

Összességében az Excalibur Kötött Horog Carp Classic, Gold No.2 egy fantasztikus termék, amelyet minden carp horgásznak ajánlunk. Kiváló minőségű, könnyen használható és rendkívül hatékony. A Gold No.2 méretű horog kiválóan alkalmas közepes és nagyobb halakhoz is, így garantáltan sikeres horgászatot biztosít minden alkalommal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák