HOROG EXCALIBUR ZANDER JIG 45ř 5/0

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-47805-500
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 5/0
530 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Erős anyagának köszönhetően a legakadósabb terepen is sikerrel vehetjük fel a harcot a ragadozókkal. A rendkívül tartós lézer élezésű hegy ellentmondást nem tűrően hatol be a bevágás során a ragadozó szájába.
Cikkszám: 47805-500
Szín: Fekete

A pergetés szerelmeseinek kedveskedik az Excalibur termékcsalád legújabb tagja a Zander Jig horog. Erős anyagának köszönhetően a legakadósabb terepen is sikerrel vehetjük fel a harcot a ragadozókkal. A rendkívül tartós lézer élezésű hegy ellentmondást nem tűrően hatol be a bevágás során a ragadozó szájába. Japán technológia alapján készült horog. Használjuk drop shot szerelékünkön gumi férgekkel és eredményesek lehetünk az egyre népszerűbb feketesügerek horgászata során is.

Az Excalibur márka termékei között kiemelkedő helyet foglal el a Zander Jig 45ř 5/0 horog, mely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. A horog kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így rendkívül tartós és ellenálló. A horog mérete 45ř, mely ideális a sügér, csuka, süllő és egyéb ragadozó halak fogására.

Az Excalibur Zander Jig 45ř 5/0 horog rendkívül hatékony a horgászat során. A horog kialakítása biztosítja a maximális behatolást a hal szájába, így garantálva a biztonságos és hatékony fogást. A horog széles körben alkalmazható, és kiválóan működik mind a sziklás, mind a homokos aljzaton.

Ezen kívül, az Excalibur Zander Jig 45ř 5/0 horog rendkívül könnyű és kényelmes használatra. A horgászoknak nem kell aggódniuk a horog elvesztéséért, mivel az erős és tartós kialakítás garantálja a biztonságos rögzítést.

A horog használata nagyon egyszerű, és minden horgász számára könnyen kezelhető. Az Excalibur Zander Jig 45ř 5/0 horogkal a horgászok sikeresen tudják megbirkózni a nehéz halakkal is. A horog nagyobb teret biztosít a csaliknak, így lehetővé teszi a nagyobb halak fogását.

Az Excalibur Zander Jig 45ř 5/0 horog kitűnő választás a horgászok számára, akik hatékonyan és eredményesen szeretnék elkapni a ragadozó halakat. A horog magas minősége és tartóssága garantálja a hosszú élettartamot, és a horgászok számára kényelmes és hatékony horgászélményt biztosít.

Összefoglalva, az Excalibur Zander Jig 45ř 5/0 horog kiváló minőségű, tartós és hatékony megoldás a ragadozó halak fogására. A horog könnyű és kényelmes használatra, és garantálja a biztonságos rögzítést. A horog mérete 45ř, mely ideális a sügér, csuka, süllő és egyéb ragadozó halak fogására. A termék magas minősége és hatékony működése miatt ajánlom mindenkinek, aki szeretne hatékonyan horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák