HOROG VANFOOK DS-21WEEDLESS 6

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44901-006
Gyártó: VANFOOK
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6
1190 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Vanfook a világ egyik vezető horog gyártója, ami kiváló minőségű horgokat készít Japánban. Különleges kötéssel készült, dróttal erősített, előre megkötött, füles, bokorugró (weedless) drop-shot horog, akadós helyeken történő horgászatra.
Cikkszám: 44901-006
Kiszerelés: 4 db
Méret: 6
Szín: Piros

A Vanfook a világ egyik vezető horog gyártója, ami kiváló minőségű horgokat készít Japánban. A DS-21 DOWN-SHOT SINGLE WEEDLESS, egy különleges kötéssel készült, dróttal erősített, előre megkötött, füles, bokorugró (weedless) drop-shot horog, akadós helyeken történő horgászatra. Sügerezéshez kiváló.

A VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horga az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének könnyedén és hatékonyan horgászni, anélkül hogy aggódniuk kellene a növényzetben vagy az aljzaton rejtőző akadályok miatt. Ez a horgászhorgó egy igazi mesteri munka, amelyet a VANFOOK márka tapasztalt szakemberei fejlesztettek ki a horgászok igényei alapján.

A VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horga egy kiváló minőségű és tartós horgászati eszköz, amely a legtöbb horgászmódszerhez alkalmas. A horgászhorgó kialakítása kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászmódszerekhez, és lehetővé teszi a horog könnyű behelyezését a hal szájába. A horgászhorgó nagyon könnyű és hatékony, így a horgászok könnyen és gyorsan foghatnak halakat.

A VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horga különlegessége, hogy rendkívül könnyű, és nagyon hatékony az akadályok közötti horgászathoz. A horgászhorgó kialakítása lehetővé teszi a horogszár könnyű behelyezését a hal szájába, míg a horgászhorgot szorosan a horogszárhoz rögzítik. Ez a kialakítás lehetővé teszi a horgászhorgó könnyű és hatékony használatát, és biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kijutni a horogból.

A VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horga kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós. Ez a horgászhorgó ellenálló az erős harapásoknak és a környezeti hatásoknak, így hosszú ideig használható. A horgászhorgot különösen ajánljuk azok számára, akik gyakran horgásznak növényzetben vagy akadályokkal teli vízterületeken, mivel a horgászhorgó lehetővé teszi a halak biztonságos és hatékony fogását.

A VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horga mérete 6, ami azt jelenti, hogy a horogszár hossza 20,5 mm, a horogszem belső átmérője 7,5 mm, míg a horogszem külső átmérője 9,5 mm. Ez a méret ideális a közepes méretű halak fogásához, így a horgászhorgot ajánljuk minden olyan horgásznak, aki a közepes méretű halakat célozza meg.

Összefoglalva, a VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horga minden olyan horgásznak ajánlott, aki könnyen és hatékonyan szeretne horgászni, anélkül hogy aggódniuk kellene a növényzetben vagy az aljzaton rejtőző akadályok miatt. Ez a horgászhorgó kiváló minőségű, tartós és nagyon hatékony, így garantáltan elégedett leszel a használatával. Ha szeretnél a legjobb eredményeket elérni a horgászatban, akkor ne habozz, vásárold meg a VANFOOK DS-21WEEDLESS 6 horgát még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák