L&K MICRO JIG 2316 FEJ 8 2g

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-082
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-082
Horogméret: 8
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 2 g
Típus: Micro jig
Változat: 2316
L&K Micro Jig fej 2316

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g egy kiváló minőségű horgászati termék, amely a horgászok számára kínálja a legjobb élményt. Ez a termék nem csak könnyű, hanem nagyon erős is, így bármilyen körülmények között használható. Az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g tökéletes választás a jig-twisterfej cseburaska rajongóinak.

A termék mérete 2g, így könnyű és kicsi, ami nagyon fontos a horgászatban. A kis méretű jig-twisterfej cseburaska nagyon hatékony a legtöbb hal esetében, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen irányítsák a csalit a vízben.

Az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az acél horog és az erős szilikonból készült test biztosítja, hogy a csali ne szakadjon el a halak harcának közepén. Az erős és tartós anyagok garantálják a horgászok számára, hogy hosszú évekig használhatják ezt a terméket.

Az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g nagyon hatékony a különböző halak fogásához. A kis méretű cseburaska lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen irányítsák a csalit a vízben, így nagyobb esélyük van a halak megfogására. A termék könnyű használata és hatékonysága miatt az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g a horgászok egyik kedvenc terméke.

Az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g a horgászok számára ideális választás a jig-twisterfej cseburaska rajongóinak. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, erős és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik. A kis méretű cseburaska lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen irányítsák a csalit a vízben, így nagyobb esélyük van a halak megfogására. A termék könnyű használata és hatékonysága miatt az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g a horgászok egyik kedvenc terméke. Ha szeretnél sikeres horgász lenni, akkor az L&K Micro Jig 2316 Fej 8 2g a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák