L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-213
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1
890 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-213
Horogméret: 1
Kiszerelés: 4 db/csomag
Súly: 3 g
Típus: Micro jig
Változat: 2412
L&K Micro Jig fej 2412

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak.

A Micro Jig névre keresztelt apró jigek minden komoly kritériumnak megfelelnek, széles méretskálán gyártjuk, így minden igényt kielégítően számos horogméret és ólomtömeg variációval bővítettük az amúgy sem szerény választékot.

Az L&K micro jigek erősek, rugalmasak, kiváló akadást biztosítanak.

Akadók mellett bátran használhatóak. Elakadáskor a kezünkkel rántsunk a feszes zsinóron, ezzel azt érjük el, hogy a horog drasztikus fizikai alakmódosítás nélkül kinyílik kissé, engedve az akadó szorításából. Ezután a kissé kihajló horgot fogóval egyenesítsük vissza eredeti síkjába. Ezzel semmit sem gyengítünk az anyag szerkezetén.

UL, light pecához és a legkisebb plasztikokhoz ajánlott kivitel.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G egy csodálatosan kialakított horgászati eszköz, amelyet a L&K márka neve fémjelez. A termék egy Jig-twisterfej, amely tökéletesen alkalmas az édesvízi és tengeri horgászathoz is. A fej mérete 1-es, a súlya pedig 3g, tehát nagyon könnyű a kezelése, miközben kiválóan működik a vízben. Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G azonban nem csak a mérete miatt kiváló választás, hanem azért is, mert számos előnyt kínál a horgászok számára.

Az első és legfontosabb előnye az, hogy az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G széles körben alkalmazható. A fej kialakítása lehetővé teszi számunkra, hogy a víz különböző rétegeibe merüljön, így könnyen megtaláljuk azokat az élőlényeket, amelyek a leginkább érdekelnek bennünket. A termék különösen hatékonynak bizonyul a kis és közepes méretű halakra, így ideális választás azoknak a horgászoknak, akik ilyen halakat szeretnének fogni.

A második előnye az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G-nek a tartóssága. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenálló a korróziónak és a kopásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon használhatjuk, anélkül hogy aggódnunk kellene a termék állapotáért. A tartósság egy különösen fontos tényező a horgászatban, mivel az eszközöknek nagyon nehéz körülményeknek kell ellenállniuk.

A harmadik előnye az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G-nek az, hogy nagyon könnyen kezelhető. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen irányítsuk és manőverezzük a vízben. Ez különösen fontos a horgászat során, mivel az eszközöknek pontosan kell működniük ahhoz, hogy sikerrel járjunk. Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G kialakítása biztosítja, hogy a horgászok könnyedén használhassák, így maximális eredményt érhetnek el vele.

A negyedik előnye az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G-nek az, hogy rendkívül hatékonyan vonzza a halakat. A termék megjelenése és mozgása a vízben nagyon hasonlít az élőlények mozgásához, így a halak könnyen csapdába esnek. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nagyon gyorsan és hatékonyan tudnak halat fogni az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G használatával.

Az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G tehát egy kiváló horgászeszköz, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék könnyű, tartós és könnyen kezelhető, és nagyon hatékonyan vonzza a halakat. Ezek az előnyök biztosítják, hogy az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G ideális választás minden horgásznak, aki sikeresen akar halat fogni. Ha te is szeretnél sikeresen horgászni, akkor az L&K MICRO JIG 2412 FEJ 1 3G biztosan megfelelő választás lesz számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák