L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-59102-500
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-500
Horogméret: 1
Kiszerelés: 2 db/csomag
Súly: 3 g
Típus: Fish Head Jig

L&K Fish Head jig fej

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak!

A micro jigek mellett a nagyobb plasztikcsalik alkalmazását teszik lehetővé meglehetősen új formában a halfej alakú L&K twisterfejek.

Hiánypótló - a piacon eddig alig fellelhető - termékünk egy teljesen egyedi megjelenést fog kölcsönözni az a használni kívánt twisternek, vagy gumihalnak.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az élénk színek helyes kombinációja a twisterfej esetében is pozitívan képes befolyásolni a horgászat eredményességét, a kapások számát.

A fej mellett a horog minősége, alakja is figyelemre méltó. A horogszáron található kis kampó vékony keresztmetszete nem feszíti szét a keményebb szilikonból készült plasztikcsalikat sem, mindemellett tökéletesen stabil, jó tartást biztosít.

A horog nagy öble nem enged a fárasztás alatt, annak kiakadásától nem kell tartanunk. Hegye, kifogástalan akadást eredményez!

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a kiváló minőségű jigfej tökéletesen alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra egyaránt. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g az egyik legnépszerűbb termék a piacon, és számos előnnyel rendelkezik.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a hatékony horgászatot. A termék könnyű, így könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a horgászat során a pontos célzást és mozgatást. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g kiválóan alkalmas a nagyobb halak horgászatára, így ideális a profi horgászoknak és a kezdőknek egyaránt.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g számos előnye közé tartozik a kiváló minőségű horog, amely biztosítja a hatékony és biztonságos horgászatot. A termék kis mérete lehetővé teszi a pontos célzást és mozgatást, így könnyedén megtalálhatja a halakat a vízben. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g kiválóan alkalmas a kis halak horgászatára, így ideális a kezdő horgászoknak és a gyakorlott horgászoknak is.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g a mérete miatt könnyen hordozható, így kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnének könnyen mozgatható és hatékony eszközöket használni. A termék kis mérete azonban nem jelenti azt, hogy kevésbé hatékony. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g lehetővé teszi a hatékony és biztonságos horgászatot, és biztosítja a halak épségét.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g mérete: 1,3g. Ez a méret tökéletesen alkalmas a kis halak horgászatára, és lehetővé teszi a pontos célzást és mozgatást. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra egyaránt, így ideális választás minden horgász számára.

Végső soron az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a kiváló minőségű jigfej tökéletesen alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra egyaránt. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g kis mérete lehetővé teszi a pontos célzást és mozgatást, így kiváló választás a kezdő és a gyakorlott horgászok számára egyaránt. Ha olyan terméket keresel, amely biztosítja a hatékony és biztonságos horgászatot, akkor az L&K TW FEJ FISH HEAD 1 3g a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák