L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 6g

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-59102-510
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2/0

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-510
Horogméret: 2/0
Kiszerelés: 2 db/csomag
Súly: 6 g
Típus: Fish Head Jig

L&K Fish Head jig fej

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak!

A micro jigek mellett a nagyobb plasztikcsalik alkalmazását teszik lehetővé meglehetősen új formában a halfej alakú L&K twisterfejek.

Hiánypótló - a piacon eddig alig fellelhető - termékünk egy teljesen egyedi megjelenést fog kölcsönözni az a használni kívánt twisternek, vagy gumihalnak.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az élénk színek helyes kombinációja a twisterfej esetében is pozitívan képes befolyásolni a horgászat eredményességét, a kapások számát.

A fej mellett a horog minősége, alakja is figyelemre méltó. A horogszáron található kis kampó vékony keresztmetszete nem feszíti szét a keményebb szilikonból készült plasztikcsalikat sem, mindemellett tökéletesen stabil, jó tartást biztosít.

A horog nagy öble nem enged a fárasztás alatt, annak kiakadásától nem kell tartanunk. Hegye, kifogástalan akadást eredményez!

A L&K márkájú 'L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 6g' termék egy igazán kiváló minőségű cseburaska, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A termék rendkívül sokoldalú, és lehetővé teszi, hogy a horgászok számos különböző halat fognak, beleértve a sügért, a süllőt és a csukát is.

A termék előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyagok használata, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a horgásznak. A termék különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyen beakassza a halkát, és biztosan tartja azt a helyén.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 6g mérete kifejezetten a halak méretéhez igazodik, így a horgászok könnyedén meg tudják találni a megfelelő méretet a különböző halakhoz. A termék mérete 2/0, és a súlya 6g, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén irányítsák és mozgassák a cseburaskát a vízben.

A L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 6g további előnye, hogy rendkívül sokoldalú, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különböző módszerekkel használják. A termék kiválóan működik jigging, drop shotting és vertikális horgászat esetén is.

A termék rendkívül könnyen használható, és a horgászok számára nagyon kényelmes. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyen beilleszkedjen a hal szájába, és biztosan ott maradjon. Ez nagyon fontos azoknak a horgászoknak, akik szeretnék, hogy a halka biztonságosan legyen a horogon, és ne essen le a vízbe.

Végül, a L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 6g egy nagyon értékes és megbízható cseburaska, amelyet a horgászok biztosan nagyra értékelnek. A termék kiváló minőségű, sokoldalú és könnyen használható, így ideális választás minden horgász számára, aki szeretne eredményes és sikeres horgászatot folytatni. Ha szeretnél egy jó minőségű cseburaskát, akkor a L&K TW FEJ FISH HEAD 2/0 6g az ideális választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák